Nog meer beelden opgedoken van Celientje

Of Slientje, zoals ons Jan haar noemt. Ze is met broer Dennis Mallorca onveilig aan het maken. Wat zeg ik, zij is alleen Mallorca onveilig aan het maken daar Dennieboy verloofd is en heeft beloofd om nog meer 1 vrouw de Glam te geven. Maar potdikke, hier laat de dochter van de kaasboer wel even wat moves zien.

Als dat niet wippen wordt weet ik het ook niet meer.

37 reacties op “Nog meer beelden opgedoken van Celientje

 1. Bigblackcocksmatter zegt:

  Heerlijk blanke vrouwen zwanger maken, met me 34cm lange dikke zwarte anaconda. Ook een bruin jong in je buik, laat het even weten in de commet. En voor dat je het weet heb je een ontzettend jeukende muts.

  15
  131
 2. Praetorian zegt:

  Lekker formaat gefilmd ook, ze schijnt al een dikke reet te hebben, zo lijken het wel een stel pionnen die vastgezogen zitten.

  26
  1
 3. Universiteit van Amsterdam zegt:

  Na grondig onderzoek is gebleken dat dikke wijven (1) geen zelfbeheersing hebben, (2) dat ze vaak naar gesitueerde kip ruiken

  13
  1
 4. Mauk en David Roos, de transgender tweeling zegt:

  Onze vader is ook een soort hhhh oooo eerr. Stinkt naar de drank en bedelt voor 5 euro, belooft veel, geeft niks.

  3
  21
 5. Theo zegt:

  Samantha de Jong 2,0 in wording. Geef het een paar jaartjes en dan is deze ordinaire snol Slien het evenbeeld van de verlopen sloerie.

  11
  11
 6. Bertus zegt:

  Zouden jullie niet ook vakantie nemen van deze site Roddelpraat? Dan hebben jullie echt vakantie en plegen die gekken hier in de reacties mischien wel hari kiri als hun hele leven instort. Winwin.

  11
  1
 7. Jimmy zegt:

  Precies. Ik denk als de commentsectie een week uit haar ipv. een dag, dat de huistrol het niet overleeft. Die krijgt een toeval van de niet te ventileren frustraties. Zomaar een idee. Lijkt mij de moeite waard.

  4
  0
 8. Jimmy zegt:

  Beweegt beter dan ze zingt. Dennis met billen. Had ze daarbij spektietjes, kogelvrije kuif en geen tattoos maakte ze misschien wel een kans als ze het zingen afzwoer. Lol beetje etteren. Jullie lijken plezier te hebben. Goed bezig.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.