Nikkie Plessen ook een racist

Nikkie-Plessen

Laten we wel wezen, iedereen is tegenwoordig een racist. En als je het nu nog niet bent zal je het volgende week wel zijn. Want in tijden van BLM kan je het als blanke immers nooit goed doen. Nu is Nikkie Plessen aan de beurt. Het commerciële kindvrouwtje zit naast kleding (gemaakt door kinderen van 6 in Bangladesh) nu ook in de make-up. Plessen had geen zin in gezeik dus bracht ze een “inclusieve” lijn uit met zeven kleuren foundation. Van blank naar pure chocoladebruin. Maar je raadt het al: racisme!

“Als het idee is dat ieder hun perfecte kleur kan vinden voor hun huidtint, waarom is de donkerste foundation alsnog zo licht? Hebben jullie geen donkere mensen in jullie omgeving? Beetje matig dit” tikt iemand onder het bericht van het merk. Ik wil niet lullig doen, maar die donkere is toch best wel donker. Als je dat op je bakkes smeert begint het al licht naar pepernoten te ruiken. Een ander grietje is nog bozer: “Make no mistake people. in 2021 is dit geen foutje, in 2021 is dit gewoon een dikke middelvinger. well, fuck you too @nikkie_official“. Dus je komt godbetere met 7 tinten en nog is het niet goed. Heeft er al een kikker lopen klagen dat groen er niet bij zit?

Comments verdwijnen

Plessen heeft ook geen zin in het gezeik en laat alle negatieve comments verwijderen. Dat is dan wel weer een beetje sneu, maar goed kabouter Nikkie leeft voor geld en zichzelf. Dus gedoe is dan niet leuk. Duidelijk wordt wel dat je het nooit goed kan doen.

https://www.instagram.com/p/CPBU-UBjEds/?utm_source=ig_web_copy_link