Nikkie de Jager spreekt transformers toe

Transfobie komt door Roddelpraat

Het is namelijk Transgender Day of Visibility. Dus moest de bekendste transformer van het land haar lotgenoten toespreken. Want op deze dag moeten transgenders zichzelf tonen omdat ze zichzelf mogen zijn of zoiets. Wel vreemd dat juist Nikkietutorials met deze oproep komt. Zij kwam juist helemaal niet uit de kast als tranny, tegen haar zin in deed iemand anders dat voor haar. Maar goed.

“Doe een vinger naar beneden als mensen je ooit hebben verteld dat het ‘gewoon’ een fase is”, zegt Nikkie, waarna ze één vinger naar beneden doet. “Doe een vinger naar beneden als delen van je familie je hebben afgewezen, als mensen je hebben verteld dat je beter dood kunt zijn, als je bent lastiggevallen en gepest. En doe een vinger naar beneden als je het gevoel hebt dat je deze strijd alleen voert.” En dan doet Nikkie al haar vingers naar beneden.

“Dit is iets waar transgenders dagelijks mee te maken hebben. Ik wil je laten weten dat je deze strijd niet alleen voert. We zijn hier en zichtbaar. Als jij transgender bent en dit kijkt: ‘Ik hou van jou.” Nou Nik, wij houden ook van jou. Ook al was je zelf niet zo happig om te vertellen dat je vroeger een jongen was.

14 reacties op “Nikkie de Jager spreekt transformers toe

 1. Robbie zegt:

  Hypocriet wijf kan het gewoon niet uitstaan dat de heteros haar nu als ‘ normaal’ behandelen. Aandacht moet toch ergens vandaan komen.

  0
  0
 2. B. Oring zegt:

  De regenboogclub dat voor gelijkwaardigheid strijd maar toch ook liever in een eigen bubbel blijft zitten door steeds speciale dagen op te eisen voor het anders zijn. Plus een eigen vlag wenst te hebben, waarmee ze als een gek staan te wapperen opdat iedere hetero direct moet zien dat ze van de regenboogclub zijn en dus op z’n minst gay.
  Go fuck yourself!

  0
  0
  • Joseph Kipzoon zegt:

   Mien pake het nog wol n mooie stal. Daar ken de mooi bie in. Circustent dr naast en goan! Wie bin op naammluk opsoek naar een nije clown.

   0
   0
 3. SL zegt:

  Deze ombouw gekte wordt in stand gehouden en gestimuleerd door de medische sector. Zo’n verbouwing is namelijk een van de duurste behandelingen die een ziekenhuis kan uitvoeren en het wordt allemaal vergoed door de zorgverzekeraars, door ons dus. Het is puur een verdienmodel, mensen met zware psychische problemen worden volledig verminkt voor geld!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.