NIEUWS: Lies Zhara zegt Roddelpraat af

En dat doet ons enorm veel pijn en verdriet. Na de vorige uitzending, waarin we het voor haar opnamen nadat haar werd verboden vlechtjes te dragen wegens racisme, dachten we dat ze zou komen. Liever gezegd, we vermoedde dat ze één van ons ten huwelijk zou vragen wegens ons ridderschap in de strijd om gezond verstand en goed gevulde bikini-topjes. Maar het leven is hard en soms ook zwaar. Haar is door haar manager (waarom heeft iedere aap dat tegenwoordig?) afgeraden om te komen. Het zou immers het merk Lies Zhara beschadigen.

Nou mooi jammer. Want beide heren zijn nogal gecharmeerd van haar voorkomen. Om jullie, de kijker, toch een beetje te laten genieten hier haar beste plaatjes.

86 reacties op “NIEUWS: Lies Zhara zegt Roddelpraat af

 1. Realist zegt:

  Dit is geen nieuws maar volkomen in de lijn der verwachtingen.
  Het is maar goed ook, daar zou toch niks zinnigs uitkomen in de uitzending. Zal er maar een beetje schaapachtig bij zitten lachen en giechelen en vooral lekker willen deugen en politiek correct doen.
  Dit soort figuren kunnen we missen als kiespijn in de uitzending en waarom noemen we tegenwoordig dames die hun lichaam verkopen via instagram en verder helemaal niks kunnen influencers…??

  0
  0
 2. boertjevanbuutn zegt:

  Dit was te verwachten na de laatste Roddelpraat-uitzending: het begon al politiek correct te worden. Deze lekkere stoot heeft ook niks te melden. Des te meer om te laten zien, dus ga daar a.u.b. mee door.

  0
  0
 3. Ruben Koet zegt:

  Haar uiterlijk krijgt van mij een dikke 9. Haar karakter een 2. Dat maakt gemiddeld een 5,5. I’ll take it! Ik heb het 15 jaar met veel minder moeten doen!

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.