Uit eerste hand

Nieuwe vriendin van Peter Gillis is niet wie ze zegt

Nieuwe vriendin van Peter Gillis is niet wie ze zegt

De nieuwe vriendin van Peter Gillis is niet wie ze zegt te zijn. Van een betrouwbare bron hebben we ernstig nieuws ontvangen over de nieuwe vriendin van Peter Gillis. Er is al het een en ander naar buiten gekomen over de vrouw, bijvoorbeeld over het mishandelen van haar kinderen, maar het blijkt nog een stapje verder te gaan dan je misschien zou denken. Petertje krijgt het later waarschijnlijk nog flink te verduren met deze vrouw. 

Nieuwe vriendin van Peter Gillis is niet wie ze zegt: Slecht nieuws

Het komt er vooral op neer dat de beste vrouw slecht nieuws is voor Gillis. Onze bron heeft aangegeven dat Wendy van Hout al vanaf jongs af aan problemen had, waardoor ze in een internaat terecht is gekomen. Dit werd vooral duidelijk toen ze kinderen kreeg. Zo blijkt het dat ze met geen enkel kind goed om is gegaan. Bij al haar 5 kinderen zijn instanties, zoals Jeugdzorg, Safe Thuis en Veilig Thuis betrokken. 

Er gaan ook video’s rond van fysieke en mentale mishandelingen die Wendy uitoefent op haar kinderen. Alle 5 de kinderen wonen niet meer bij haar. De oudste kinderen wonen bij hun vader in Frankrijk, de middelste wonen bij hun vader in Apeldoorn en de jongste woont vooral bij de vader en af en toe bij Wendy. De oudste kinderen heeft ze geen contact meer mee en de middelste kinderen spreekt ze nauwelijks omdat ze er geen aandacht aan geeft.

De mishandeling

Er gaan erge verhalen over de mishandeling die Wendy aanricht rond. Onze bron zegt hierover: “Waar Wendy is, is huiselijk geweld. Achter de glimlach schuilt een duivel die pas achter gesloten deuren tevoorschijn komt.”. Voor Peter is dit ook geen goed teken.

Er zijn ook bewijzen van Wendy die de dochter van haar ex mishandeld. Hier zijn foto’s, video’s en spraakmemo’s van te vinden. Daarnaast probeert ze de vaders van haar kinderen over de rug van haar kinderen steeds zwart te maken. Dit doet ze door middel van stalken, liegen over haar exen, geen gehoor te geven aan omgangsregelingen en niet mee te werken aan onderzoeken. 

Een echte golddigger

De nieuwe vriendin van Peter Gillis is niet wie ze zegt, want ze is compleet uit op het geld van Peter. Het was natuurlijk te verwachten dat Peter iemand aan de haak zou slaan die op zijn geld uit is. Zo zegt onze bron dat Wendy altijd al op geld uit is geweest: “Ze zuigt de mensen om haar heen mentaal en financieel leeg”. Het is nu dus maar afwachten hoe lang dit goed blijft gaan…

Nog geen reacties