Nieuwe trend om toe te juichen: workouts op het strand

workout-strand

Heeft u ook, net als Jan, voor een langere periode geen schijven door het dak kunnen rammen in de sportschool? Geen nood. Er is een alternatief.

Want waarom zouden we nog dure abonnementen bij schimmige sportscholen nemen, om vervolgens met opgeblazen Gymshark-types in een zweethok aan de stangen te trekken, als we ook gewoon in de open lucht de ijzers ter hand kunnen nemen? Deze dames doen voor hoe het heurt. Gewoon op het strand. In strandkleding. Veel kijkplezier, Roddelpraat-vrienden.

11 reacties op “Nieuwe trend om toe te juichen: workouts op het strand

 1. Beckie Boss zegt:

  Ik ben Beckie Boss die van zogenaamde rapster is gefaald naar Only Fans goedkope hoer,. Zo een lichaam wil ik want mijn lichaam is foktop vet. Daarom zit ik op andere vrouwen te haten die zelfs kinderen hebben gehad en er veel beter uitzien dan ik. Ik zie eruit alsof ik 6 kinderen heb gebaard. Ik zie eruit als een oude vrouw van 79 jaar met een rare antilliaanse bouw en hoge kont. Ik verzin ook verhalen over jou samen met mijn nicht Kathy P Anika Margery en Roxan. Niemand wil kinderen met mij, ik heb nog steeds geen eigen huis, geen leuke vriend, met die lelijke mask kop van mij als I know what you did last summer! Whoehahahahaha

  1
  0
 2. Allochtoon zegt:

  Wau. Ik sou het niet kunnen. Respekt foor hen.
  Wat een mooje frauen. Puur natuur so te sien.
  Daar kunnen swarte sylvana en obese Asha wat fan leren.
  Eigenlijk gelt dit ook plastiek Samantha.
  De enige die in de buurt komt is Fajah. Maar die heeft niet soon folle heerleike achterwerk.

  P.S. Grote baas Jan kan ook fan die mooje dames leren. Het sau sonde sein als grote baas Jan door een hartaanval sau ontvallen.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.