132 reacties op “NIEUWE RODDELPRAAT Dennis Schouten woest op Wilfred Genee

 1. Gebraden gehakt zegt:

  Lol dat Dennis mee doet aan expeditie Robinson. Is allang in roddelpraat uitze ding aan het licht gekomen. Aan reactie toen wist iedereen wel dat Dennis mee deed. Dus je kunt boos op wilfred zijn. Iedereen wist het al door je eigen roddelpraat programma. 😂 mja sowieso best raar. Je maakt een roddelprogramma en vervolgens als iemand anders scoup heeft wordt je boos. 🤣🤣😂😂 of is dit weer fake voor zoveelste keer… aangezien jullie wel vaak shit uit je duim zuiden.

  4
  14
 2. Kipwraps zijn lekker zegt:

  Wat overdreven om hier zo over te janken. Je bent een mietje Dennis, een mietje dat niet kan incasseren.

  En waren die opnames van Expeditie Robinson niet toevallig toen jij weer “tia-verschijnselen” had en je zus Celine inviel? Je was er blijkbaar snel uit want een week later was je terug in Roddelpraat.

  5
  7
 3. Maarten zegt:

  1 week nam Celientje het slechts over. Dit betekent dus dat Dennis 1 van de eerste afvallers is bij Robinson.

  8
  2
 4. Kipwrapse zijn lekker zegt:

  Mojo op basis van “verhalen” beschuldigen van diefstal en het niet rectificeren terwijl je het dus niet kunt bewijzen was ook heel zwak trouwens. Jij beschuldigt hem dus de bewijslast ligt bij jou, hij hoeft niet te bewijzen dat hij onschuldig is. Dat je tijdens dat gesprek gelijk in de tegenaanval gaat zegt alles.

  5
  3
  • Kelsey zegt:

   Misschien kunnen jullie ook een Roddelpraat slabbetje toevoegen aan de merchandise, kan Jan die meteen uittesten in de volgende aflevering. Heel dat HEMA shirt zat vol met kwijl vlekken😂

   4
   1
  • Nachtzuster Juul zegt:

   Het was misschien een rommelige aflevering, maar ik heb mij zeker wel vermaakt. Hoe dan ook, is het gewoon niet cool hoe het afgelopen is tussen Dennis en Wilfred. Lekker blijven doen waar jullie goed in zijn, Jan en Dennis!

   2
   1
 5. Roddelpraat fan zegt:

  Wanneer komt de extra uitzending in het doosje? Heb nu al 2x gedoneerd 🤭

  6
  0
 6. Flappie zegt:

  De adoratie richting Wilfred is altijd redelijk absurd geweest vind ik. Dennis leek hem nog net niet te verafgoden. Ik vind het zowel operecht sneu als bijna ziekelijk. Maar goed, persoonlijk ben ik nooit fan geweest van Wilfred en ik sta dan ook niet van te kijken van deze afloop. Soms moet je helaas op je bek gaan en een les leren. Komt goed. Dennis en Jan zijn samen een leuk duo. Ik snap nog steeds niet waarom zij niet een programma krijgen op RTL 5. Maar goed, ik hoop dat Roddelpraat nog lang mag bestaan, even als de reviews van Jan. Stand strong mannen!

  7
  0

Reacties zijn gesloten.