Nieuwe Miss World Nederland verre van knap

Miss-World

En dat is knap. Wij gaan iemand richting de de finale sturen die niet eens Miss Nibbixwoud kan worden. Het is tegenwoordig met ons land wel heel erg van de Olympische gedachte: meedoen is belangrijker dan winnen. Allejezus nog aan toe. Deze Eindhovense Dilay Willemstein (20) is vast een leuke meid hoor, daar niet van. En er staan heus wel slechtere op onze CV, maar de mooist van het land. Kom op zeg.

Om het allemaal nog wat erger te maken is er geen bikini-ronde in de finale. “Dit mede voor vrouwen die zich vanuit culturele en religieuze overwegingen niet in een badpak aan het publiek kunnen en mogen vertonen”, aldus Miss World Nederland. Waarom doe je dan in godsnaam mee? Het gaat toch juist om je uiterlijk bij een missverkiezing.

En het wordt nog veel erger. De negen finalisten zijn allemaal goodwill ambassadeur van de NVVN, de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties. Ook onder anderen Nikkie de Jager, Herman van Veen, Glennis Grace en Tanja Jess zetten zich in voor die organisatie. Het is toch werkelijk om te janken.

https://www.instagram.com/p/CQx9LOxLW1n/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/CP3Zb1PL9Zy/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.instagram.com/p/B_hwGWOD1Yb/?utm_source=ig_web_copy_link