Nieuwe look voor Thierry Baudet

thierry-snor

De politicus die ons de renaissancevloot schonk maakt de snor weer salonfähig!

Eigenlijk erkennen wij alleen Jan Roos als stijlicoon, maar als er iemand in de buurt van die bolle komt dan is het Thierry wel. Eerst was het een goedgetrimde baard, nu blijft alleen de snor nog over. En nee, we gaan geen grappen maken over andere politici met een fascinatie voor haar op de lip. De snor is een teken van nieuw leiderschap. Hup snor!

25 reacties op “Nieuwe look voor Thierry Baudet

 1. Droeftoeter zegt:

  Thierry is oud nieuws! Als je zoveel kansen op succes weet te verpesten dan heb je inderdaad talent. Het feilloze talent om zaken om zeep te helpen en een succes in het zicht van de haven te doen kapseizen, hulde hiervoor!
  Ik zie hem nog wegbenen bij Jan Roos, scanderend dat hij geen tijd had voor gekkigheid en dat hij een land te redden had. Mission Failed….nu is het tijd om deze potentaat uit de schijnwerpers te houden!

  4
  4
 2. zuurpruim zegt:

  Dat snorretje doet het hem gezien de reacties. Ik vind het zo’n kok uit een Franse comedy-serie. Mijn God wat zullen er een hoop mensen nu spijt hebben dat op Thierry gestemd hebben! Liever niet te veel aandacht aan besteden.

  6
  2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.