Nieuwe hype op Tiktok: heel hard schuddende billen

El-Moñoñon-TikTok

Nu zijn wij zelf meer van de generatie Tik Tak, maar er schijnt dus heel wat schuddend vlees rond te denderen op sociaal medium “TikTok”. Dus laten we daar maar eens een kijkje nemen.

Nu moeten we zeggen; het creativiteitsniveau ligt op TikTok een stuk hoger dan op het leeghoofdige Instagram, maar uiteindelijk is dit waar mensen voor komen: de El Moñoñon Dance TikTok Challenge. Waarbij vrouwen op een lekker latinomuziekje alles wat ze maar kunnen laten schudden zo wulps mogelijk laten schudden. Compilatie!

13 reacties op “Nieuwe hype op Tiktok: heel hard schuddende billen

 1. Lil'Dick zegt:

  Zielige aandachtshoeren die een platform voor kinderen[!!!!] hebben gemaakt tot een open bordeel vol mongolen. Hoe zielig ben je dan?!

  De dag dat alle social media-kanalen voor en door narcisten totaal verbannen gaat worden kan mij niet snel genoeg komen! Weg met alle narcistische mafklappers!

  0
  0
 2. Dwight Power zegt:

  En allemaal dezelfde types. Belachelijk dikke wenkbrauwen, plamuur op hun harses, een duckface en een onsmakelijk dikke reet.
  Voortdurend seksuele beschikbaar suggereren door vrouwonterende bewegingen te maken en zich daarmee degraderen tot slechts een inhoudsloos gebruiksvoorwerp voor mensen die van watermeloen houden of geen varkensvlees eten. En alleen maar voor de aandacht. Complete treurigheid.

  0
  0
 3. Bert van der Veer zegt:

  Oh, ik snap het al. Je moet er wel een Peruaanse bootvluchting voor zijn. Of de vetklompen die Melanie Suikerbuijck heeft op haar buik, op je reet laten groeien.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.