Nieuwe chick Roy Donders lust er pap van

Roy Donders 1

Niet zo heel lang geleden was Roy zelf ook dol op die pap (hahahahahahaha), maar nu is de stylist uit het Zuiden hoeperdefloep hetero geworden en heeft ie dikke verkering met Michelle. Zijn vriendin heeft hem even flink verwend met zijn 31e verjaardag.

Het hele huis lag onder de rotzooi. Overal brandgevaarlijke waxinelichtjes en snoeiafval. Maar ook lieve briefjes die hem naar haar bed leidde. Wat daar gebeurd is vertelt Roy niet, maar met zoveel ballonen en slingers moet het wel een feestje zijn geweest.

https://www.instagram.com/p/CbKQ-fJIy_J/?utm_source=ig_web_copy_link

18 reacties op “Nieuwe chick Roy Donders lust er pap van

 1. Antiroos zegt:

  Was het ballonetje maar geknapt toen je mammie je vader liet penetreren in haar zure doos. Nu zitten we opgescheept met het haatvarken Roos. Je nageboorte zag er destijds beter uit smeerlap uit Bergen

  11
  84
 2. Dennieboy zoon van een kaaspooiert zegt:

  Ik ben dol op mannenpap, over mijn smoel en over mijn reedt.

  7
  11
 3. Wetenschappelijkburo Feestpartij zegt:

  Ballonnen zijn de oplossing voor alles. Ballonnen hebben Sjefke genezen en als papa Sjefke een ballonnetje had gebruikt dan hadden we het probleem Sjefke niet gehad. Partijen als D666 lossen meer problemen op met het uitdelen van ballonnen voor de verkiezingen dan in de vier jaar daarna.

  1
  0
 4. Aarsstulp zegt:

  Die vieze plastic sloerie zal wel vaak hard en droog in de kakker genomen worden door die totaal verbouwde pyama gaylord

  8
  2

Reacties zijn gesloten.