Niet schrikken, Bridget Maasland is verkouden

En dat moeten we weten met een selfie natuurlijk. Want ze doet niks anders dan zichzelf de hele dag fotograferen. Wat overigens een narcistische aandoening is. Nu is ze weer verkouden en wil ze dat we verzinnen wat ze moet doen om de tijd te doden. Even nadenken?

Wat dacht je van selfies maken?

20 reacties op “Niet schrikken, Bridget Maasland is verkouden

 1. Ton zegt:

  Ik zou haar doen, ongeveer twaalf keer achterelkaar. Dat beetje verkoudheid deert mij niet.

  Is ze nog steeds op zoek naar een gepassioneerde minnaar?
  Ik vraag dat voor mezelf ….

  17
  1
 2. Kat zegt:

  Ach jongens toch wat zijn we weer gefrustreerd met zun allen, hahaha p ik straf gehad afgelopen weekend? dacht dat wij wijven zuur konden zijn , jullie kunnen ook gewoon dat meisie beterschap wensen be nice!

  2
  5
 3. Helder licht zegt:

  Dit is niet haar beste foto. Ze had deze beter in het prullenbakje kunnen gooien en een andere keer een nieuwe poging wagen.
  Persoonlijk zou ik helemaal niet aan al die narcistische selfies beginnen, maar dat krijg je met mensen die geilen op aandacht en een laag zelfvertrouwen hebben.

  1
  1
 4. Wobbo Uckels zegt:

  Als je bij Boulevard de sterren in de gaten moet houden dan heb je daar de juiste bril voor nodig. Maar deze is groter dan de Hubble telescoop. Het is maar wat je prettig vindt. Hiermee zie je met gemak ook het zwarte gat van die pisnicht Gordon.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.