NIET LEEEUUUKK!! Rogier is commerciële tekkel

‘Over de doden en Roogje niets dan goeds’ staat op een toilettegeltje in Huize Roos, maar nu ben ik wel een beetje geschrokken. De voormalig kale badeend staat op de foto met iemand (god mag weten wie) en lacht er gezellig bij. Maar wat gebeurt er al je op de foto drukt? Ja, nou. Er schieten ik weet niet hoeveel merknamen op die hij tagt.

En dat is nog niet alles. Die klaphark, want dat is het, zet er ook nog even doodleuk Rachel en André Hazes in. Allemaal leuk en aardig, maar dat gaat verdikke wel heel erg ver. Dat je iemand die al 18 jaar dood is moet taggen in je foto. En dan ook nog Coca-Cola en allemaal kleding- en brillenboeren. Manmanman

4 reacties op “NIET LEEEUUUKK!! Rogier is commerciële tekkel

 1. Pieter zegt:

  Niet leuk?
  Wat nou niet leuk!?

  Niemand volgt die vent vrijwillig, behalve Jan. En behalve volgen gaat Jan er ook over schrijven. En zo’n prima werkende link naar de Insta van Rogier helpt de commerciële teckel aan nóg meer bezoekjes.

  Zo het al niet leuk is schrijf er dan niet over. Dan hoef ik ook niet te checken wat er aan de hand is.
  En verder enge man, jantje smit ook simpel en al die merken (behalve Coca-Cola) kunnen me gestolen worden.

  6
  2
 2. Timmy zegt:

  Na de 75 jaar Fanta der gute alte Zeit is Coca cola company gewoon af bij Timmy. Kein Wiedergutmachung möglich. Want ze wisten precies waar en in welke tijd Fanta werd gecreëerd.

  2
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.