NIET LEEEUUKK!! Rogier aan de snuif


Dat zeggen wij niet, want we zouden nooit zomaar iemand beschuldigen van het gebruik van het Colombiaanse Marcheerpoeder, maar dat zegt ex Frank. Dat die voormalig kale badeend een beetje vreemd gedrag vertoont was ons wel reeds duidelijk. Nu roept die ouwe nicht dat Roog het neusje poedert en dan is het 100% waar.

“Ik denk dat Rogier naar een kliniek moet. Ik hoor de verhalen over cocaïne. Ik heb altijd gezegd dat ik dat niet wist en dat klopt ook, maar ik hoor wel heel veel vreemde verhalen. Kijk, mensen denken nog steeds dat ik iets met hem heb en komen dan naar me toe. Dat ze Rogier op Ibiza hebben gezien. Nou leuk, zeg ik dan. Ja, maar hij was wel heel gek aan het doen. Dat soort verhalen komen binnen bij mij, maar ik doe er niets mee. De interesse is voorbij van mijn kant”, aldus Frank in De Story.

Rogier

“Frank moet zich lekker met zijn eigen zaken bemoeien. Hij wil scheiden! Ik ben lekker met mijn vrienden aan het genieten van de Franse zon“, aldus de doorgesnoven Rogier.

9 reacties op “NIET LEEEUUKK!! Rogier aan de snuif

 1. Sjaan Troost zegt:

  Kan de redactie uitzoeken waar Rogier dat platte haar heeft gekocht. Ik krijg binnenkort een baby en daar moet meteen haar op.

  19
  1
 2. Kauwgombal zegt:

  Vroeger vlogen dat soort types nog en tegenwoordig zitten ze naast de blauwe vogels aan de grond. En dan gaan ze gekke dingen doen.

  4
  0
 3. Maarten zegt:

  Dennis en Rogier hebben het net weer bijgelegd, gelukkig doet Jan een poging om de ‘relatie’ opnieuw te breken met dit artikel..

  7
  2
 4. Nick Schouten zegt:

  Hallo Nick hier

  Van een betrouwbare familie bron, heb ik uit eerste hand vernomen dat Dennis van potenstijn is.
  Dit is niet zo verwonderlijk gezien de geaardheid van pa Schouten.
  Hij kan de schijn wel hoog houden op Mallorca, maar wij weten beter. Het is nu wachten tot hij officieel uit de kast komt.

  Gr, Nick

  4
  6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.