NIET LEEEEUUUKKK!!!! Frank&Rogier op straat geschopt

Ach ja, wat maakt het ons ook eigenlijk uit. We keken dat stomme programma niet eens. Maar Rogier is natuurlijk wel fantastisch. Het cadeau die cadeautjes blijft geven. Maar die ouwe nicht van een Fran was al geen hol aan. RTL schopt het duo op straat en wil niks meer met ze te maken hebben. Gelukkig bestaan er nog tal van programma’s die gevuld worden met C-artiesten, dus we zullen ze nog weleens af en toe zien.

“Vandaag maken RTL, Frank Jansen en Rogier Smit gezamenlijk bekend dat de samenwerking na een paar goede gesprekken is beëindigd”, laat de zender vandaag weten in een officiële verklaring.

“Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden. Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking.”

“De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd.” Doei!

16 reacties op “NIET LEEEEUUUKKK!!!! Frank&Rogier op straat geschopt

 1. Albert Bourla zegt:

  Jammer, dan kan roddelpraat ook wel stoppen. Als hij geen geld meer heeft voor coke, en dus ook geen gekke dingen meer doet, dat vind ik niet LEUUUUUUUUUKkk.

  6
  10
 2. Angelo de Jong zegt:

  Rogier in de media kan ook echt niet meer. We zien hem in de media met plat haar en vieze tanden. Horen dat hij een oude man kluift en oud zaad slikken afwisselt met het wegsnuiven van witte bergen. Begrijpelijk dat RTL niet meer met zo’n figuur in zee gaat. Zo’n type willen Nederlanders niet in de huiskamer hebben. Gelukkig weten we niet alles van wat deze freak uitspookt en laten we dat vooral zo houden.

  9
  0
  • Rechtdoorzee zegt:

   nee, daar klopt inderdaad.
   Alsof de goede smaak inene prevaleert.
   En ondertussen houden ze een c rystal met h j unk die zichzelf hœreert gewoon op de zender alsof er niets aan de hand is.

   Wat is dat toch met die h œmœ s?
   Moet het altijd vunzig, met ruzie of met dru gs kapot gemaakt worden?

   3
   1
 3. Waar is mijn pakje zegt:

  Ik ben ook wel eens op straat geschopt.Marco Borsato ook.En ik denk nog wel wat mensen,ook hier.Gewoon ff slikken of snuiven en weer doorgaan.Niet te lang bij stilstaan.En nu weer tot de orde van de dag.

  1
  1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.