Niet LEEEEUUUKK!!! Honden weggehaald bij Rogier

Rogier betrapt in de coffeeshop

Arme Roogje. De enige die hem trouw blijven, zijn honden, zijn uit huis geplaatst. Dit omdat die poot zijn poot heeft gebroken en die beesten ook moeten poepen. Hij lacht zijn hagelwitte tanden bloot, maar van binnen huilt hij. Want zijn trouwe viervoeters Muffin en Boterkoek houden hem altijd gezelschap. Ook als ie helemaal naar de getver is.

Aan de andere kant is ie heel blij met alle aandacht. Dus Roog is blij en verdrietig en dat maakt dat hij nog weleens naar de fles grijpt, hebben wij vernomen.

https://www.instagram.com/p/CcSk-3VoGJ-/?utm_source=ig_web_copy_link

7 reacties op “Niet LEEEEUUUKK!!! Honden weggehaald bij Rogier

 1. Buren van Jan Roos zegt:

  Ik zie liever dat het alcoholvarken Roos zwaar getaserd wordt. dat het bloed in zijn varkensogen gaat koken. Minne zure haatbig uit Bergen

  1
  15
 2. Anti Alles zegt:

  Ik schiet toch elke keer weer in de lach als ik die kop van hem zie. Het lijkt godverdomme wel of die foto’s gemaakt zijn in Madame Tussaud.

  3
  2
 3. Geppetto zegt:

  Kijk eens goed naar die tronie van Rogier. Volgens mij bestaat die vent niet echt, maar is het gewoon een houten pop met een zendertje verstopt in de bilnaad. En dan steeds opnieuw een hoop røring teweeg brengen.

  1
  0
 4. Piet zegt:

  Wat een gore vent. Kijk dat tiktok account van hem! Helemaal door gesnoven. Hij verveelt zich zo erg dat hij maar uren tegen zijn telefoon praat ahahaha. Zo wanhopig is hij! Waar zijn al zijn vrienden???? Ik woon tegen over hem. Maar ik zie nooit mensen naar binnen gaan “ ja de plaatselijke dealer en wat afgeneukte grinder dates ahahaha ik zie hem ook vrij wel nooit lopen met zijn honden, sneu figuur beter ik hoop dat die. Honden nu een goed leven hebben . Ik hoop dat hij weer snel oprot uit leeuwarden

  3
  0
  • Jopie zegt:

   Hij gaat niet meer weg. Als Nederland een flipperkast is, is Leeuwarden dat gat waar die bal vroeg of laat in gaat en dan is het game over. Kest flipperen wat wilst uiteindelijk gaat ie dat gat in.

   0
   0

Reacties zijn gesloten.