NIET LEEEEEUUUKKK!!! Rogier legt beslag op Frank

Ik bedoel meer op zijn spullen dan op die ouwe nicht zelf. Frankie heeft zich niet gehouden aan de uitspraak van de rechter tijdens de scheiding, dus heeft die voorheen kale badeend beslag laten leggen op zijn troep en poen.

“Omdat Frank de maandelijkse betalingen van RTL waar Rogier recht op heeft niet heeft overgemaakt”, aldus de advocaat van Roogje. Laten we wel wezen, de soap nadat ze van de buis zijn gemieterd is een stuk amusanter dan dat zeikprogramma van ze.

23 reacties op “NIET LEEEEEUUUKKK!!! Rogier legt beslag op Frank

 1. Lorenzo zegt:

  Stemmen in mijn hoofd

  Stemmen in mijn hoofd,
  tollend heen en weer.
  Er word steeds gefluisterd,
  ik weet het echt niet meer.

  Stemmen in mijn hoofd,
  meerdere stemmen die praten.
  Ze schreeuwen en worden gemixt,
  wat ik echt begin te haten.

  De ene stem die zegt,
  dat ik raar en achterlijk ben.
  De andere stem vind dat,
  ik alles goed doe en alles ken.

  Stemmen in mijn hoofd,
  tollend heen en weer.
  Vraag me steeds af waarom,
  ik weet het echt niet meer.

  3
  0
 2. Roge zegt:

  Logisch dat Rogier zo graag die maandelijkse RTL betaling wil ontvangen.
  Rogier, als aanbidder en voorvechter van de Colombiaanse cultuur.

  Hij kan dat royale maandelijkse bedrag, goed gebruiken om de Colombiaanse cultuur op te snuiven!

  3
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.