Entertainment

Niemand blijkt fan van nieuwe look Juultje Tieleman: ‘Doe maar niet’

juultje tieleman wenkbrauwen

Sinds Juultje Tieleman er vreselijk uitziet door die gebleekte wenkbrauwen, zijn ook haar 'commands' niet zo positief meer.

Juultje fan van RoddelPraat

Ondanks de vaak kritische berichten over Juultje Tieleman, blijkt ze wel fan te zijn van RoddelPraat. In een video met collega YouTuber Frank van der Slot, geven ze aan wat ze ervan vinden. “Ik heb oprecht zes minuten met tranen in mijn ogen van het lachen gezeten”, vertelde Frank. Zoals gezegd vindt ook Juultje RoddelPraat nog altijd leuk om te kijken. “Ik vind RoddelPraat ook wel gewoon erg grappig. Alleen ‘get your facts straight’. Het maakt me wel uit, omdat het best iets heftigs is wat ze brengen.”

Niemand blijkt fan van nieuwe look Juultje Tieleman: ‘Doe maar niet’

Sinds ze door het leven gaat als een soort Voldemort, zijn veel mensen afgehaakt op de looks van Juultje. Het lijkt verdomd veel op een actie van Maan de Steenwinkel, zij is ook aardig op weg om zichzelf zo onaantrekkelijk mogelijk te maken. Dat men afhaakt, is dus ook niet geheel onverwachts, maar er kunnen toch maar weinig redenen zijn om zoiets te doen. Ook onder haar foto’s gaat het nu los. ‘Doe dit maar niet Juultje’, schrijft iemand bij Juultje haar eerste foto als Voldemort. Er lijkt werkelijk waar niemand te zijn die dit vreemde gedrag begrijpt. ‘Wat de f*ck doet zij met haar wenkbrauwen.’ Ondanks het ongeloof bij haar volgertjes, zijn er ook nog mensen die humoristisch reageren. ‘Ik stem BBB, Bring Back Brows!!!’

Uiteraard reageren andere domme influencertjes op geheel eigen wijze. Ze laten alleen maar positieve berichten achter over deze verschrikkelijke look. Het blijkt maar weer het meest hypocriete volk ooit te zijn. Eerlijkheid kennen ze blijkbaar niet, of moeten ze allemaal vriendjes van elkaar blijven om een paar eurootje bij te kunnen verdienen in de toekomst?

15 reacties

Benaouli al Habiboua

Aha
Die meisje is ziek is
Niet jij niet mee spotten moet
Is erg heel erge ding in veel gevalletjes kan dodelijk zijn met bestralen en alles
Is lelijke meisje nu is niet leuk en ook grot kapot is niet nat niet uitmake ik allang afgeknapt is ik ben

Tom

Heel eng koppie.
Niet meer doen jongûs.
Als ik wil kotsen kijk ik wel naar Patty Brard

Bonkie

Ik ben toch alleen maar geïnteresseerd in haar ∆nus !

MΘΘi

Nou doe voor mij maar wel, maar mij wil niemand: ik ben oud en lelijk. Daarentegen heb ik een mooi karakter, al zeg ik het zelf 🙂

Zweetlucht & 0kseIhaar

Tsja. Dat is toch gaat eigen keuze lijkt me.
Ze wil niet meer meedoen als lustobject.
Nu nog een kort pittig kapsel en een tuinbroek.
En in de zomer de strandfotoos in zwemkleding met zo’n grote toef haar uit het broekje zodat je vooraf al weet hoe laat het is 🙂 🙂 🙂

zonder amp

Doe mij maar zonder amp, da’s goed genoeg.

regen Ton

Marco Borsato die heeft pas een mooie nieuw look, versie “regenton”. Hij kan nu samen een trio vormen met Jan Roos en Peter Gillis: De 3 regentonnen.

Jade anaaaaaa

Lijkt net of ze aan de chemo zit en een pruik draagt. Was ze haar kabouterpost aan het openen toen ze deze nieuwe look-beslissing nam?

K∆REL van het K∆N∆LENElL∆ND

Ik denk: burka eroverheen en opgelost.
Van burka’s wordt ik 0pgewonden en GeyI
En ikk loop geen parasolstandaard meer voorbij zonder te denken aan keiharde n.e.u.q.s.e.k.s 🙂
Daarom ga ik nooit naar Den Haag: te veel vrouwen in uitdagende kledij

Klaas Kopkaas

Wie is deze Sjuultje?

Natnek

Zij is dus niets meer dan een zeer gemiddeld uitziend mavo meisje.

Pieleman

Lijkt net Marilyn Manson zo

G Mokuur

Geen gezicht, net de pooier van famke

Mr. X.

En toch… in de bosjes? Ik zou ‘r doen.

Dochter van Jan

Hoi papa mag ik kaal??