Entertainment

Nicolette Kluijver weer gelukkig in de liefde: ‘Het is nog pril’

nicolette kluijver

Sinds Nicolette Kluijver van plan is om terug te keren naar Nederland, gaat het haar in de liefde voor de wind. Ze bevestigt dat ze een man heeft leren kennen maar dat het 'nog' niet officieel is tussen beide, maar dat ze deze man graag nog beter leert kennen.

Ex-man achterna

Het gezin van Nicolette Kluijver is tijdens de coronaperiode naar Bonaire vertrokken, maar na vier jaar hebben ze besloten terug te keren naar Nederland. Zo kan haar oudste kind in Nederland naar de middelbare school en is ze dichter bij haar ‘werk’. “Ik denk dat dat het mooie moment is terug te keren.”

Opmerkelijk is dat ze haar ex-man Joost Staudt achterna was gegaan richting Bonaire. Al benadrukt ze wel dat de band hier goed genoeg voor is. Afgelopen zomer was haar villa op Bonaire al in prijs verlaagd naar een kleine acht ton.

Nicolette Kluijver weer gelukkig in de liefde: ‘Het is nog pril’

Eerder gaf Nicolette al aan dat ze open stond voor een nieuwe liefde in haar leven. ”Ik moest mezelf weer lief vinden, voordat ik iemand toe kon laten.” Kijkers van Expeditie Robinson dachten dat deze nieuwe liefde, zomaar Rick Brandsteder zou kunnen zijn. Ze werden namelijk zoenend gespot. De geruchten over een relatie heeft Nicolette lachend ontkracht. ”Dat is écht niet waar.”

Dat het nog pril is met haar nieuwe ‘vriend’, blijkt uit de woorden van Nicolette zelf. “Het klopt dat ik iemand al een tijdje heb leren kennen, die ik nog veel beter wil leren kennen. We zijn nog in de ontdekkende fase”, zegt Nicolette. “Wie weet wat 2024 brengt, voor nu is het gezellig.” Uiteraard heeft Nicolette zich niet voor niks uitgelaten over een nog prille situatie. Er zijn namelijk beelden opgedoken van Nicolette met haar nieuwe vlam in de lobby van een hotel. Ze benadrukt dat het nog niks officieels is. “Het is dus nog niet mijn vriendje hè”, aldus Nicolette. Over wie de desbetreffende man is, worden geen uitspraken gedaan. De foto’s die binnen afzienbare tijd gedeeld zullen worden, geven ongetwijfeld duidelijkheid over de identiteit van de man.

7 reacties

Paul de Wolf

“Ze bevestigt dat ze een man heeft leren kennen maar dat het ‘nog’ niet officieel is tussen beide, maar dat ze deze man graag nog beter leert kennen.” Dat betekent dus elk gaatje dichtkitten en als je dat gezever van dat wijf zat bent? Pit ieder in zijn eigen nest?

Ron Brandsteder

Ooh ik dacht dat Rick, Jeemie Vaas had mee genomen naar huis. Deze vrouw lijkt immers ook steeds meer op een transformertje.

Robbie Batsbak

Aan de Dry January challenge hoeft ze in ieder geval niet meer te beginnen met haar nieuwe scharrel. Ze heeft immers al longk en mist al een van de twee.

Sjoeke

Wat een enorme Plork is dit toch

Rimmert van Aarsbergen

Ze is al rimmend verliefd geworden op hem.

Protistuant

pffff, welke gek zou het uithouden bij Nicolette. Op dat wijf schijt nog geen buffel

Natnek

Wat een paardenbek