Columns

Jan Roos: Nederland is een open inrichting geworden

Jan Roos

Als je iets niet moet doen als je op maandag met chagrijn wakker bent geworden is kijken op Twitter. Als ik eerlijk ben haak ik steeds meer af bij alle informatie. We zitten in een tijd van hysterie. Wetenschap, feiten of gedegen argumentatie doen er niet meer toe. En het gaat van kwaad tot erger.

Jan Roos: Nederland is een open inrichting geworden

Jan Roos: Nederland is een open inrichting geworden. Er komt bijvoorbeeld een enorme accijnsverhoging op brandstof. Dit terwijl wij al de duurste benzine hebben van Europa omdat er al achterlijk veel accijnzen en btw op een liter zitten. Maar dat wordt nu nog veel hoger vanwege de klimaatgekte. Dat hierdoor de burger in de knel raakt maakt niet uit. Want het doel, god mag weten welke dat is, heiligt de middelen.

Dat hierdoor er miljarden extra in staatskas glijden is nodig. Overigens niet voor het klimaat, maar vanwege de massa-immigratie. De poorten staan wagenwijd open en al die mensen moeten wonen, eten en vooral weinig werken. Als je wil dat die Afrikanen en lui uit het Midden-Oosten niet hierheen komen moet je trouwens GroenLinks de baas van het land maken. Nu zijn die gek op de multiculturele ellende, alleen met hun plannen wil niemand meer hier wonen.

Suzanne Kröger is Tweede Kamerlid en tweet: ‘Een einde aan fossiel. De winning, het gebruik én de subsidies. Dat is wat nodig is.’ Als je beseft dat dit linkse volk ook tegen atoomenergie is belanden we per direct in de Middeleeuwen. Ik denk niet dat er nog één immigrant deze kant opkomt. Liever gezegd, alle ‘Nieuwe Nederlanders’ vertrekken binnen no time.

“Als je wil dat die Afrikanen en lui uit het Midden-Oosten niet hierheen komen moet je GroenLinks de baas van het land maken.”

Als je denkt dat het niet gekker kan, dat kan het in dit land altijd. Nederland steekt 100 miljoen euro in Oekraïense boeren. Onze boeren moeten opdoeken vanwege een administratieve zelf veroorzaakte crisis, namelijk die van de stikstof, en we steken geld in boerderijen van een land in oorlog.

Een oorlog mede uitgelokt door de EU van wie we die stikstofmaatregelen hebben opgelegd gekregen aangezien we de Natura2000-richtlijnen niet goed hebben toegepast. En in Trouw staat een column van een vrome moslima die een hekel heeft aan tradwives, blanke vrouwen die voor een traditionele rolverdeling kiezen. Terwijl ze nondeju zelf een vrouwen onderdrukkende lap stof op haar hoofd heeft. Het lijkt hier steeds meer op een open inrichting. Ik kan er niet meer tegen.

12 reacties

Vieze Gerrit H.

Gisteren Chinees gegeten en nu aan de dunne. I.p.v gewoon naar het toilet te gaan ben ik op een trappetje gaan staan en heb ik het tegen de muur gespoten. Je zou het kunst kunnen noemen. Op deze manier heb ik 8 liter water bespaard wat goed is voor het klimaat.

Scooby Doo

Dag Jan, wel beetje actueel blijven, X i.p.v. Twitter. Welk land kunnen wij annexeren zodat een hardwerkende Nederlander daarheen kan verhuizen om daar wel gewoon te kunnen leven?

sowartepietje

Goed bezig Gerrit.

Bert Billenbaffer

Stem FVD! De enige optie.

GGZ

Robot Jetten voor de win! Alles kapot!

Famke Jantina Louise Meijer

Ik snuif me eigen scheten op.
Alles voor het klimaat.

Zanger Rinus (van Romana)

Hoi Jan, tegenwoordig pis ik in mijn auto. Is goedkoper als benzine!

Mark Baanders

Ik douw mijn kont tegen de ruit van de supermarkt en knal met volle kracht alle stront uit mijn endeldarm.

Jan roos

Een open inrichting waarvan ik de baas ben.

Dennis schouten

Zolang ik hier ben klopt het wel wat je zegt.

Bisonkit

Gewoon ff met de Vlieger gaan praten over een leuk huisje in de Algarve Jan, en dan linea recta weg uit Nederland en fijn in Portugal gaan wonen. Nederland is een verloren zaak.

Moppersmurf

Amen!