Uit eerste hand

Monstersucces Roddelpraat uitgesloten van de Televizier-Ster Online-videoserie Award

Shownieuws neemt het weer op voor Roddelpraat

Wel potverdikke! Het meest besproken online programma van het jaar wordt doodleuk uitgesloten van deelname om een prijs te kunnen winnen. Dat ze in Hilversum de pest aan ons hebben was al een tijdje duidelijk, maar dat ze nu gaan valsspelen om ons een prijs door de neus te boren in schrijnend.

Televizier Ster

Elke gek met zijn gebrek staat op de longlist, alleen onze boys niet. Transformer Jessie Maya, de vervelende joch van een Jesse Hoefnagels, vriend van de show Andy van der Meijde met zijn slappe gelul in een auto, de lelijke ex van Enzo Knol, Gesprek met Salaheddine (waar ons Jan laatst gast was), de Glimworm en zelfs die smerige jatmauzen van een RUMAG staan erop. En wie ontbreken? Juist. HOE DAN!!!!

Reglement

De reden laat zich al raden. Er is opeens een reglement waar de deelnemers zich aan dienen te houden. “Ook kanalen en/of series waarin overmatig grof taalgebruik of geweld en discriminatie voorkomt worden uitgesloten van deelname aan de verkiezing. Verder kan de jury ook een serie uitsluiten als één van de hoofdpersonen geen goede reputatie heeft.” Aha, als ze vinden dat je geen goede reputatie hebt, god mag weten wat dat precies betekent maar het zal wel over Jan Roos gaan, mag je geen prijsje winnen. Normaal zouden we zeggen: Steek die ‘Wij van WC-eend’ prijs maar waar de zon niet schijnt.

Maar Jan en Dennis zijn strijders. Onder aan de lijst met deelnemers staat: “Staat jouw favoriet er niet tussen? Voer dan hieronder een naam in.” Dus wij vragen jullie op massaal Roddelpraat in te vullen. Eens kijken wat ze dan doen.

https://www.instagram.com/p/CNC6-cTrlRH/?utm_source=ig_web_copy_link

Nog geen reacties