Roddels & Scoops

“Monica Geuze was zwanger van Kaj Gorgels”

Monica Geuze was zwanger

Monica Geuze was zwanger van Kaj Gorgels. Althans, dat dacht een gleufdier uit Oostenrijk in de nieuwe Videoland-serie van Geuze & Gorgels.

“Monica was zwanger van Kaj Gorgels

Bij één van de opdrachten in de serie ‘Geuze & Gorgels: Geen Controle‘ is te zien dat ze verkleed werden door een vrouw uit Oostenrijk. Het vrouwtje dacht echter dat Monica Geuze zwanger was van Kaj. In de podcast Geuze & Gorgels vertelt Monica over hun tripje naar Wenen. Ze legt uit dat het mevrouwtje in kwestie Gorgels wel ziet zitten. Wij vragen ons af waarom, maar goed. 

“Ja, ik krijg een kindje”

“Die was echt zo ziek met jou aan het flirten”, aldus Monica, die vertelde dat de vrouw dacht dat de twee een koppel waren. Desalniettemin besloot ze om te flirten met Kaj. “Zij dacht dus én dat we een relatie hadden, én dat wij in verwachting waren. En ze zat gewoon ziek met jou te flirten.”

Volgens Kaj had de vrouw hem niet goed begrepen. “Ik vertel haar dus op een gegeven moment: ‘Ja, ik krijg een kindje‘. Maar uiteraard met Jess (Jessie Jazz Vuijk, red.), alleen dat wist zij niet. Want zij ziet ons uit die camper komen en dacht: dat zal wel een stel zijn.”

Vrouw was onder de indruk van lichaam Kaj Gorgels

Volgens Monica was de vrouw onder de indruk van het lichaam van Kaj. “Terwijl ik me in dat achterlijke jurkje stond te hijsen, stond ze jouw spierballen te strelen en dan lopen we daarna naar dat domme paleis (voor een fotoshoot, red.) en zegt ze: ‘En, wanneer ben je uitgerekend?‘ tegen mij. Ja, dag!”

Geuze kon er niet om lachen. Kaj wel. “Heel k*t om tegen een vrouw te zeggen die niet zwanger is: ‘Hey, wanneer denk jij dat je gaat werpen?‘ Dat vind ik dan goud man.”

14 reacties

Mark van der Linden

Kaj Gorgels mag wel even mijn zaad gorgelen, vuile flikker die hij is. Daarna mag hij mijn kontje helemaal volpompen.

Ruudje

nasty , zou nog liever een korstlip van Floris oplopen

Floris Wyers

Ik wil Monica wel. Dan laat ik voortaan de puberale jongens met rust. Monica is een leuke meid. Die geef ik wel een tour door mijn huis en een prive rondleiding in mijn roze bmw did mishandelt is door dhr R Stipent

Bender

Ik zou Monica wel zwanger willen maken tijdens mijn ontmaagding.

Robert Jensen

Jan, misschien kunnen wij samen met Monica een praat clubje beginnen over buitenaards leven? Ik heb je frikandellen maatje Floris ook gevraagd!

Rogier Kringspier

Hallo,

Even of topic, maar zojuist hoor ik dat vriendin van de show, VonnekeBonneke, zich tot de islam heeft bekeerd.

https://youtube.com/shorts/bNA1Vd5FrbQ?si=lebwzy9-WxLyC6KA

Wellicht kan Dennieboy haar even bellen over haar beweegredenen en Jan een artikeltje tikken.

Leuuuuuuk!!!

Ismael

over 6 maandje mij meisjes moeder Yvonne mooie burka dragen

Floris Wyers

Afspreken?

Mark Baanders

Ik ook!

Mark Baanders

Ik ook!

Ben der Bij

Ik bender graag bij.

Floris Wyers

Ik ook

Reem

Al is ze driedubbel wel of niet zwanger van een smurf, dat boeit echt niemand hoor..

Scooby Doo

Dat Kaj Monica meerdere keren heeft volgepompt staat wel vast. Alleen daarna sta je van de viezigheid 24/7 onder de douche. Wat een leven heb je dan. Als Monica ergens voorbij zie komen krijg ik al de bibbers en kots neigingen.