Beelden: Monica Geuze en Rijk Hofman aan het zoenen

Beelden: Monica Geuze en Rijk Hofman aan het zoenen

Monica Geuze en Rijk Hofman aan het zoenen. In de extra uitzending van RoddelPraat had Yvonne Coldeweijer het al gezegd, maar nu is er bewijs. En dit is niet de enige keer dat ze intiem werden gespot. Zouden ze verliefd zijn op elkaar?

Monica Geuze en Rijk Hofman aan het zoenen

Vorige week was Yvonne Coldeweijer aanwezig in de uitzending van RoddelPraat. Omdat onze Dennis Schouten ondergedoken zat in het buitenland, nam zij zijn plek in. En wat deed ze dat toch fantastisch! In de extra uitzending kwam ze zelfs met een gigantische scoop. Monica Geuze en Rijk Hofman waren zoenend gespot!

Social Club

De twee waren samen in de Social Club in Amsterdam om te genieten van het uitgaansleven. Robbert Rodenburg en Stefan de Vries hadden zich later ook nog bij het clubje gevoegd. Op de beelden is niet duidelijk te zien dat de twee aan het zoenen zijn, omdat de spion van Yv Cold net te laat was, maar het is wel duidelijk dat ze dicht bij elkaar staan.

Bekijk hier de beelden!

En daar houdt het feestje nog niet bij op: “Ook zijn Monica en Rijk zoenend gespot bij Holland Zingt Hazes. Ze maken er dus niet echt een geheim van dat ze elkaar leuk vinden! Zouden ze verliefd zijn? Lijkt me wel een leuk stel, maar weet niet of hij volwassen genoeg is voor haar…”, aldus Yvonne op Instagram. Bekijk de beelden hieronder.