Monica Geuze eerlijk over cosmetische ingrepen

Monica Geuze

Ach ja, een influencer die een kijkje in de keuken wil geven. We kennen het wel. Dan gaan ze opeens helemaal transparant zijn, want dat geeft nieuwe content. Monica Geuze heeft nu laten weten wat ze allemaal aan haar bakkes heeft laten doen. En dat is niet misselijk. Maar dat kon je al van mijlen afstand zien.

“Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven”, zegt ze in haar vlog. Nou daar gaan we dan. “Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen.” Kortom: aardig wat ingrepen en daar blijft het niet bij. “Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg.”

Ah ok, dus ze deed het wel. Maar nu niet meer. Oh wacht. “Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.” Dus toch wel.

“Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.” Gaap.

15 reacties op “Monica Geuze eerlijk over cosmetische ingrepen

   • Lelijk zegt:

    Ik zit al bij het clubje mee een leluk gezicht dus dan mag ik het vragen.
    Maar wat is er nu zo knap aan deze Monica Geuze?
    Sorry maar ik vind haar eigenlijk behoorlijk lelijk. Sorry.

    6
    2
 1. Osamab zegt:

  Waarom denken vrouwen dat het mooi is om van die opgezwollen lippen te hebben?

  Trouwens, als ze Lul Kleine, Promes of Edgar Davids als vriend nemen dan hebben ze geeneens botox nodig om een opgezwollen bek te krijgen.

  16
  1
  • Ludo Sanders zegt:

   Ze gebruiken het als anticonceptie. Ook bijvoorbeeld de pil heeft bijwerkingen. Marijke Helwegen (groot voorbeeld voor Monica) hoeft zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken dat ze zwanger wordt.

   3
   1
   • Gasklep zegt:

    Als het over anticonceptie ging dan had ze net zo goed een aspirientje tussen haar knieën kunnen klemmen.

    Volgens mij zit hier een verknipt schoonheidsideaal achter, want anders zou ze wel gewoon zichzelf durven zijn.

    3
    0
  • Kr Kr Krrrr zegt:

   Onzekerheid. De cosmetische industrie maakt daar handig gebruik van.
   En is het dan vaak nog niet goed (die onzekerheid is vaak onderdeel van het karakter en keer terug). Dan nog een cosmetische behandeling er tegen aan.

   En als je dat maar blijft doen zie je er uiteindelijk uit als een transformer.
   Kijk naar die Janice Blok (Die met dat kattengezichtje volgens ome Jan), dat is net de zus van die kerel van een Jessie Maja. Terwijl Janice gewoon als vrouw is geboren.

   Of een Jemie Vaas. Ook net een transformer. Terwijl het een paar jaar terug nog een aantrekkelijke dame was met een lief gezicht.

   5
   0
 2. Woeste Willem zegt:

  Deze moet gewoon even een kwartiertje getorpedeerd worden van achteren. Lekker alle hoeken van de slaapkamer laten zien.

  3
  1
 3. Jan Roos de bolle haatbig zegt:

  Ik wacht nog op een sponsor om het vele vet uit mijn biggenlichaam te laten afzuigen. Zoveel blubbervet dat je er wel 3 treinstellen mee kan smeren

  3
  5
 4. Nico 010 zegt:

  Ik zal haar echt helemaal tot poeder neuken, wat een kanjer. Heerlijk zal er niet meer van af gaan, ja alleen om te schijten.

  1
  1

Reacties zijn gesloten.