Uit eerste hand

Monica Geuze eerlijk over cosmetische ingrepen

Monica-Geuze

Ach ja, een influencer die een kijkje in de keuken wil geven. We kennen het wel. Dan gaan ze opeens helemaal transparant zijn, want dat geeft nieuwe content. Monica Geuze heeft nu laten weten wat ze allemaal aan haar bakkes heeft laten doen. En dat is niet misselijk. Maar dat kon je al van mijlen afstand zien.

“Ik wilde even het één en ander bespreken en wat openheid geven”, zegt ze in haar vlog. Nou daar gaan we dan. “Maar het is niet zo dat ik daar iedere week kom en aan mezelf laat sleutelen. Ik heb weleens eerder fillers gebruikt en die heb ik ook weer laten verwijderen. Sowieso die uit mijn lippen heb ik laten verwijderen. En ik heb ooit mijn jukbeenderen en kaaklijn laten doen.” Kortom: aardig wat ingrepen en daar blijft het niet bij. “Ik heb ook een klein beetje filler in mijn neus gehad. Maar dit is allemaal een aantal jaar geleden en fillers lossen vanzelf op, dus op een gegeven moment gaat dat weer weg.”

Ah ok, dus ze deed het wel. Maar nu niet meer. Oh wacht. “Ik doe dus ook vaak een botoxtreatment in mijn oksels. Vooral als de zomer eraan komt vind ik het gewoon vervelend dat je bepaalde kleding niet aan kan als je transpireert. En ik laat ook weleens mijn fronsrimpel met botox behandelen, waardoor je dus niet boos kan kijken en die rimpel niet extra gaat stimuleren.” Dus toch wel.

“Ik zou letterlijk niemand aanraden om het te doen. Maar ik voelde mij er prettiger bij en ik dacht: ik wil het wel gewoon doen.” Gaap.

Nog geen reacties