Monica Geuze bestolen

monica-geuze-fhm-500

Volgens Moontje waren het 2 zwervers, maar als je kijkt naar de buit waren het gewoon een stel modebewuste steeldieven. Want die spullen zijn honderden euro’s waard. En het is niet de eerste keer dat men het op haar auto heeft voorzien. Al eerder werden haar ramen steeds ingeslagen.

Al met al helemaal niet leuk voor haar. We wensen haar dan ook veel sterkte met verwerken van dit leed.

WhatsApp Image 2022 04 10 at 3.23.23 PM

22 reacties op “Monica Geuze bestolen

  • Piet zegt:

   Niet doen grote vriend, kan je throat cancer (Nederlandse woord mag hier blijkbaar niet) van krijgen. Zoals bv. ook Michael Douglas dat kreeg.

   5
   11
 1. Batje zegt:

  Ben benieuwd wat deze dame zo populair maakt?
  Zo knap, lief, interessant is het toch allemaal niet?
  Het lijkt eerder op een huurtje wat je pardoes deze komt langs de kant van de weg in Maleisië o.i.d.

  22
  1
  • Echie zegt:

   Precies. Iedereen die een beetje uit de bubbel is geweest weet dat we dat uitlokking noemen. Maakt je verzekeraar niet voor niets een middelvinger. Leeg of minstens uit het zicht. Wereldvreemd kutje. Ik heb mensen voedsel van een vuilnisbelt zien scharelwn die in een jaar niet verdienen wat zij aan onderhoudt pleegt aan die belachelijke lippen. Hou ze tenminste op elkaar. Kijk je een stuk minder achterlijk en wereldvreemd. Lelijke troela. Domme blondjes komen in alle kleuren.

   10
   0
 2. Rollins zegt:

  Mevrouw Geuze (gelieerd aan een groot bouwbedrijf) heeft een nogal fortuinlijke familie. Die hoeft zich niet al te veel zorgen te maken. Wat ook blijkt. In plaats van werken kan ze vrolijk vloggen.

  8
  1
 3. Mabel wist de shit zegt:

  Die Monica he..die gaat toch steeds meer op Sarah van Soelen lijken..o wacht!

  11
  0
 4. Henk zegt:

  Het is ook niet verzekerd omdat die domme gans niet weet dat je dit soort dure spullen niet in een auto mag achterlaten . Het mag wel, maar is voor eigen risico. En dan nog zo dom zijn om
  dit nieuws te posten

  12
  0
  • Yvon zegt:

   Dat is gewoon gratis reclame voor haar eigen merk wat blijkbaar ook in die auto lag. Ik vind haar gewoon een domme doos, als het al 3x gebeurt is.

   10
   0
  • Timmy zegt:

   Kijk daarom vielen bij mij bepaalde vrouwen af. Anders moet je alle zeilen bijzetten om dit resultaat te voorkomen. Een sterke vrouw is meer waard dan edelstenen. Als jij haar selecteerde op de verkeerde talenten en zij jouw. Dan krijg je dit soort dwaasheid. Ziet er aardig uit maar staat in het leven met kennis kunde en ambities wat verspilling van tijd en moeite is. Pa druk met…. Moe druk met…. en rumag interview materiaal.

   0
   0
 5. Tjeerd zegt:

  Alleen in kleinere steden of dorpen is er nog kans dat je niet bestolen wordr van waardevolle spullen die je in een auto achterlaat.

  Steden zijn bezaaid met kanspareltjes. Te lui om te werken / leren en vervolgens worden ze gebruikt in de criminaliteit. In hun kontje geneukt door mensen bozen zich..

  Plaats maar beveiliging camera in je auto dan zie je het. Het is dat politie alle 5x de dader had, omdat de lui bekend stonden als draaideur crimineeltjes. Maar anders had ik allang de beelden vrij gegeven van die sukkeltjes.

  1
  0
  • Timmy zegt:

   Dat is een droom. Zat “avonturen” in kleine dorpjes wereldje rond. Van roof moord tot erger. Niet zelden door “nette” buren slvdan niet outsiders voor de uitvoering. En dan helpen die vrienden wijzen naar die kanspareltjes die ze charterden en instrueerden. Je denkt je weet maar hebt geen idee. Maar als het je fijn gevoel heeft lekker je droom dromen vrind. Blij zijn dat je mijn weet niet hebt.

   0
   0
 6. Timmy zegt:

  Mooie foto voor een gedachtewolkje. 😂 Gaan alle krekel hoofden ons nu zo een geven hopen dat ze viral gaan. “Tsjirp tjirp” En omdat we weten dat ze het slecht kan hebben en waar is. Man wat een lelijkerd. Dat ze “de mooiste” won was zo een grap die ze niet door had. Te veel aarslikkers rond haar plus een zelfingenomenheid om het ook nog te geloven ook. En dan heb ik het enkel over uiterlijk. Want tussen de oren is met er wel en niet uit het mondje komt een no comment needed. Ga je families poen stilletjes spenderen aan jezelf troela. Probleem is dat haar kring geen waarheid spreekt of van het zelfde kaliber is. Hun normaal. Geen benul van de echte wereld. En Timmy helaas wel. Ook van menig bouwbedrijf achter de façade. Maar dat is niet voor RP.

  1
  0
 7. remko zegt:

  Ze tagt merk X, benadrukt nog even hoe ‘sexy’ merk Y is en hoe ‘prachtig’ merk Z. Ondertussen strijkt ze weer € 9.000 op voor deze marketingstunt en de media trapt erin. Onze gedachten gaan uit naar de Syrische kinderen in de Turkse textielfabrieken die deze stukken textiel – die helemaal niet gestolen zijn – voor een habbekrats moeten maken.

  6
  0
 8. Sander Schimmelpik zegt:

  van die fortuinelijke spullen die ze constant kwijt is, had ze allang een garage kunnen huren dus…

  0
  0

Reacties zijn gesloten.