Moeder Rick Brandsteder bevestigt zijn drankprobleem

Moeder Rick Brandsteder bevestigt zijn drankprobleem

Moeder Rick Brandsteder bevestigt zijn drankprobleem. Laatst brachten we het nieuws al naar buiten dat hij naar een afkickkliniek is gegaan. We wisten nog niet helemaal zeker wat precies de oorzaak was, maar nu bevestigt zijn eigen moeder dat het komt door de alcohol.

Rick ontkent

Het gaat niet zo lekker met Rick. Eerst lekte er steeds al filmpjes uit van de presentator die dronken rond zwalkte op verschillende momenten. Onze vriendin, Yvonne Coldeweijer, deelde die filmpjes af en toe al op haar kanaal. Vorige week ontdekte Shownieuws dat hij onderweg was naar een afkickkliniek in Zuid-Afrika.

In eerste instantie ontkende Rick te zijn opgenomen in een kliniek, maar besloot het later toch te bevestigen. Hij liet alleen niet weten waarom hij precies opgenomen was. Het vermoeden was al dat het ging om drank of drugs, maar nu geeft zijn moeder de bevestiging voor ons.

Moeder Rick Brandsteder bevestigt zijn drankprobleem

De moeder van Rick Brandsteder komt aan het woord in de Story: “Rick zit daar omdat hij af en toe wat te veel drinkt. Dat gaat soms heel lang goed, dan drinkt hij niets, maar dan gaat hij weer tot het gaatje. Daar had hij genoeg van. Hij heeft zelf contact met die kliniek gezocht.”

Ook vertelt moeders hoelang hij hier zal gaan verblijven: “Rick zit daar nu een week en zal er 28 dagen blijven.” Zijn probleem is kennelijk dus groot genoeg om er zo lang te moeten blijven én om er zo veel geld tegenaan te gooien, want de klinieken in Zuid-Afrika zouden niet goedkoop zijn. Mama vervolgt: “Rick is blij dat hij daar zit. We hebben af en toe telefonisch contact. Het gaat goed met hem, hij werkt hard aan zichzelf.” Dat lijkt me inderdaad wel, ja. Dat je aan jezelf werkt in een kliniek. Anders kan je beter gelijk stoppen.

Nieuwste vlam Nicolette Kluijver

Onlangs werd nog bekent gemaakt dat Nicolette Kluijver en Rick Brandsteder een relatie met elkaar lijken te hebben. Ze hebben het zelf nog niet officieel bekend gemaakt, maar verschillende zoenende beelden maken wel veel duidelijk. De nieuwste vlam van Rick heeft 1 keer een tekst in haar verhaal gedeeld op Instagram. Die was duidelijk om hem te steunen. Verder laat ze er (nog) niet veel over los.