Mo van Dreetje heeft schijt aan de overheid

Monique was jarig en mocht van Mark Rutte en Hugo de Jonge 4 mensen uitnodigen. Maar dan ken je Mo niet. Die dacht flikker maar lekker op met je geneuzel over hoeveel babes ik mag uitnodigen, ik vraag er gewoon 11. En gelijk heeft ze.

Als verdikke de kroonprinses 100 gasten mag, dan mag de aanstaande van André junior er ook wel een paar. Ja toch, niet dan. De zus van haar ex-ex-ex-ex-ex is er ook gezellig bij.

37 reacties op “Mo van Dreetje heeft schijt aan de overheid

  • Moni zegt:

   Ik ben wel van Oma kutjes.
   Dus Monique, fijn dat het booster shotje er al in zit.
   Wanneer gaan we rotzooie? Ik ken nog wel een vakantiehuisje wat leeg staat.
   Wat Kamagra erin en we hebben het hele weekend fun voor 2!

   6
   3
 1. Jan (echte naam bij de redactie bekend) zegt:

  Met dit gedrag is het een illusie dat we ooit weer een keer kunnen leven als voor de Corona-crisis. Mensen die zich niet aan de regels houden, hebben geen recht daarover te zeuren! Wanneer gaat de overheid een keer echt hard optreden tegen dit soort lieden, in plaats van mensen schuldig te laten voelen wanneer ze ervoor kiezen om niet de boosterprik te nemen?

  Enfin, fijne dag.

  17
  45
  • Feitisdaar zegt:

   LOL! Als je denkt dat de overheid de volksgezondheid op het oog heeft… Waarom verbieden ze dan goedwerkende veilige medicatie? En waarom heb je nu ineens minstens 3 prikken nodig van een “vaccin” voor een variant die niet meer bestaat, dat dus niet blijkt te werken? En waarmee je nog steeds ziek kunt worden en anderen besmetten? En bovendien nog eens GEVAARLIJK is voor de volksgezondheid, aldus top-viroloog Geert vandenBossche (https://t.co/JEpf7yOJ4h). Om maar niet te spreken over de enorme toename van hartproblemen bij gevaccineerden.

   19
   15
   • Klets Maarraak zegt:

    De open brief van Geert Vanden Bossche bevat vooral grote uitspraken zonder wetenschappelijke bewijzen, Hij vermeldt aanvaarde wetenschappelijke theorieën maar past ze verkeerd toe. Zo is er geen bewijs dat vaccinatie leidt tot meer varianten, noch dat ons immuunsysteem erdoor verzwakt. Bovendien kunnen de vaccins relatief snel aangepast worden wanneer er toch varianten ontstaan.
    VandenBossche is de eigenaar van een bedrijfje dat onderzoek doet naar een nieuw type vaccins, de zogenaamde NK-vaccins. Deze vaccins zouden niet werken via het opwekken van antistoffen, maar via activatie van een specifieke afweercel van het aangeboren immuunsysteem, de ‘natural killer’ (NK) cel. Vanden Bossche zou een manier gevonden hebben om de NK-cellen te trainen om toch specifieke virussen te lijf te gaan.

    Tot op heden ontbreekt wetenschappelijk bewijs voor de werkzaamheid van dit type vaccin, en hoe ver men met de ontwikkeling ervan staat, is onbekend.

    Daarbij is deze beste man dierenarts.

    7
    6
    • Feitisdaar zegt:

     Geen bewijs dat vaccinatie leidt tot meer varianten? Het bewijs ligt overal; de vaccins zijn niet steriliserend (dwz virus blijft daardoor muteren en verspreiden), er zijn daardoor duizenden varianten gekomen, waar het vaccin niet meer tegen werkt. Zou het vaccin eerst nog verspreiding van het virus tegengaan, toen afgezwakt naar niet meer ziek worden, toen afgezwakt naar niet meer ernstig ziek worden, en nu de ziekenhuizen vol liggen met gevaccineerden, weigert men cijfers vrij te geven, bezuinigt de regering nog verder op de zorg, gaan we in lockdown, want “we moeten de zorg ontlasten”, gebaseerd op modellen die er altijd minstens een factor 10 naastzitten. Wie nu de regering, die trekpoppen van Klaus Schwab, nog gelooft is niet goed wijs. “Boosteren” is de ultieme erkenning van een onwerkzaam “vaccin”.

     3
     1
 2. Robbie zegt:

  Als zij gisteren jarig was, mocht ze zelfs maar 2 gasten in huis hebben. Belachelijk natuurlijk, tis godverdomme je eigen huis dus gewoon lekker doen. Van harte gefeliciteerd alsnog……

  26
  12
  • Markie 4 hary top on fun zegt:

   Dan heb je waarschijnlijk je gehoorapparaat niet in gehad tijdens de persco van ome Mark.
   2 gasten max. is een nadrukkelijk advies. Geen plicht. Ik hoor het overigens vaker dat mensen niet meer gasten uitnodigen omdat het niet meer zou mogen. Heeft Mark Rutte dan toch goed geframed.

   11
   0
 3. Dwight zegt:

  5 regels fukkin tekst bij een social mediafoto van iemand die niet urgent is. Wat is er met deze site aan de hand? Het wordt slechter ipv beter naar mate de tijd vordert.

  5
  9
 4. Koning Lasdop zegt:

  Gelijk heeft ze. Schijt aan dat schijnhelige gedoe. Bovendien is het een advies(!) om er niet meer dan vier uit te nodigen.
  Ik adviseer al maanden dat Markje en Huugje en het hele OMT opstappen, maarja dat doen zij ook niet.
  Bytheway…..wie is de tweede van rechts? Ik vraag dit voor een vriend.

  10
  6
 5. Jeu van de frituur zegt:

  Sjesus, die moderator van Roddelpraat is een gefrustreerd mannentje!
  Dit zijn van die figuren die niks bereikt hebben in het leven. Nep-dictator
  Wat was nu mis met mijn vorige post?
  Vreselijk figuur!

  6
  2
 6. W. Bra zegt:

  Voor de foto had het ook wel met minder dan 4 gekund. Waarom lopen al die wijven op veiligheidschoenen en combineren ze vanalles bij elkaar dat niet bijelkaar past. En dan staat daar een domina in het midden die net van het werk komt maar waarschijnlijk geen tijd om zich om te kleden. Wat een zooitje ellende. De meest rechtse heeft nog wel uitstraling maar staat dan weer met bruine schoenen. Die is zeker met haar zwarte schoenen door de stal naar binnen gelopen.

  4
  2
 7. Doktertje zegt:

  Ik begrijp die Monique wel.
  Onder de 40 heb je 99,98…. kans dat je Corona overleeft.
  Waarom zou je dan allemaal krampachtig thuis gaan zitten in lockdown omdat een paar mensen in Nederland het verpesten voor de rest?

  Deze hele Corona zooi is niet op te lossen met een spuitje meer of minder.
  Dat laten de cijfers en grafieken van vorig jaar (nog geen vaccin) en dit jaar (wel vaccin) zien.

  De overheid is al twee jaar lang aan het klooien en rommelen.
  Maar durft de echte problemen niet te benoemen en niet aan te pakken.

  Wanneer de meeste volwassenen niet gezonder gaan leven (meer dan 50% van alle Nederlandse volwassenen is veel te dik). Blijven deze dikkies de IC’s volhouden. Beide feiten zijn helaas wetenschappelijk te onderbouwen. Je gaat het probleem nooit oplossen wanneer er naast veel te dikke mensen ook veel te weinig IC capaciteit is en blijft.

  Overigens heeft dit geen bal te maken met wat je vreet en zuipt of wat je niet meer zou mogen nuttigen. Wanneer je voldoende beweegt en sport kun je vreten en zuipen wat je wilt.

  17
  3
  • Jan (echte naam bij de redactie bekend) zegt:

   Ai… Het idee van de meest simpele maatregelen, zoals een mondkapje, 1 1/2 meter afstand houden, ventileren, etcetera, is dat het virus verslagen kan worden zonder lockdowns en vaccinaties. Als iedereen maximaal 4 mensen uit zou nodigen thuis, dan gaat het virus minder rond en daalt de R-waarde. In onze democratische rechtstaat is als doel gekozen om de besmettingen en de ziekenhuisbezetting omlaag te brengen, en ja, daar horen maatregelen bij. Vaccinaties gaan niet helpen, lockdowns gaan niet helpen: mensen die het verklooien voor de rest, dat is het echte probleem.

   5
   0
   • Feitisdaar zegt:

    ” mensen die het verklooien voor de rest, dat is het echte probleem.” Jaaaahaa, want dat is wat de regering mij vertelt op TV. Heb je daar ook maar een druppel bewijs voor? Kijk bijvoorbeeld is naar landen zonder maatregelen, hoe het daar gaat, die doen het nu beter dan NL. Lockdowns werken niet. En dat allemaal voor een virus dat net zo dodelijk is als de griep, en inmiddels nog meer aan het afzwakken is (tenzij je je hebt laten boosteren, dan ben je na 90 dagen MINDER beschermt ertegen)

    0
    3
 8. Dreetje zegt:

  Leuke dames heur. Die uiterst rechtse ziet er wel appetijtelijk uit.
  Beetje ouderwets gekleed maar altijd wat leuks van te maken.
  Nou Monique en feestbeest dames, maak er een leuk feest van.
  Altijd leuk feesten en helemaal los gaan op kosten van pinautomaat Dreetje.

  10
  0
 9. Roxeanne Roxeanne Roxeanne! zegt:

  Die helemaal links op de foto? Is dat Roxeanne Hazes? Indien ja. Wat een lelijke trut is dat geworden zeg. Het lijkt er wel een van de sociale werkplaats.

  Oke ik ben eerlijk. Die Roxeanne had een paar jaar geleden een stel lekkere tieten en een goeie kont. Maarja uuh. Dames kunnen veranderen zeg maar.
  Zit ze de hele dag met der dikke reedt die koekskes van ome Jan te vreten? Die Koeckebackers?

  5
  2
 10. frickedillen bos zegt:

  Gave foto zeg, die dame rechts van het midden. Met die Nikes en dat grijze mannenjasje.
  Volgens mij is dat een potje. Die heeft echt een big smile zo van jullie lust ik allemaal, rauw!
  Hihi heerlijk.

  5
  0
 11. Wentelteefje BroodjeGezond zegt:

  Moniek of ique is toch een aardig zakenvrouwtje aan het worden of niet? Wel nodig ook, met het oog op haar toekomst. Kan ze gelijk sparen voor een borstverkleining en een nieuw huis en wat nog meer.

  1
  0
  • Pinautomaat zegt:

   Ik heb die real-life soap van Dreetje en die ouwe taart, toentertijd gezien.
   Volgens mij is Monique officieel de (of een van de, naast kamper neefje) manager van Dreetje.
   Toch wel handig als je zelf de pinautomaat van Dreetje beheert.
   Kun je zien wanneer en waar hij vreemd gaat (pintransacties) en kun je ook zien wanneer hij weer terug begint te komen.

   2
   0
 12. gerard van veenendaal zegt:

  wist je dat de spullen kleding mutsen handschoenen niet de beste kwaliteit vereist ik werk bij endrukkerij en het is de goedkoopste opties allemaal kwa kleding handschoenen etc en de vraag prijs is het niet waard 20 euro voor handschoenen wat nog geen 50 cent perstuk kost gekken werk en ik weet dit omdat ik in dit werk gebied werk en ik altijd voor kwaliteit zal kiezen boven goedkoopste rotzooi en dan duurst prijs eropgooien is het niet waard ga beter na scapino handschoenen kopen zijn nog kwalitatief beter maar is je eigen keus mensen

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.