Miljuschka Witzenhausen toont voor de zoveelste keer haar blubberbuik

 “I have a body, I have a bikini… I have a bikini body!” Meid, kan ons het rotten of je een sixpack hebt of een flubberpens. Jan is ook dik en Dennis heeft spektietjes. Maar waarom moet dat verdikke iedere keer weer herhaald worden. We weten het nu wel, Miljuschka.

Als nou je imperfecte lijf het enige is dat je steeds wil tonen moet je toch eens gaan nadenken, zou ik zo zeggen. Body positivity is natuurlijk prima. De meeste mensen zien er namelijk niet uit. Alleen Christus te paard, verzin eens wat nieuws.

15 reacties op “Miljuschka Witzenhausen toont voor de zoveelste keer haar blubberbuik

 1. Willem H. zegt:

  Wat een ontzettende aandachtshoer is dat toch. Flikker toch op met die flodderpens. En eerlijke foto? My ass! Zij is echt wel veel dikker! #fotoshoptothemax

  0
  0
 2. Zieke Miep zegt:

  Kan allemaal wel zijn, maar toch een stuk aantrekkelijker en natuurlijk dan alles wat er te zien valt in de showbizz verbouwingswinkel (voorbeelden zat).

  0
  0
 3. Nakketikker zegt:

  Zoals ome Jan ooit zei, Fatshamen is het nieuwe racisme. Nou ome Jan, je doet er nu keihard aan mee. Wat ik ook keihard zou doen, is Tante Miljuschka, flubberbuikje of niet, ze blijft een verschrikkelijk lekker wijf, En ze kan ook geweldig koken.

  0
  0
  • W.A. Trolleeder zegt:

   Hoeveel vaten frituurvet moet er aan die menselijke strijkstok van Milpoesje blijven hangen voordat zij geen lekker wijf meer is?

   0
   0
 4. JanForPresident zegt:

  Eindelijk iemand die het zegt. De dame die dik zijn promoot onder de naam “body positivity” maar ondertussen wel reclame maken voor afvallen op TV. Zal vanavond of morgen wel weer bij boulevard zijn om ons te vertellen dat we trots moeten zijn op onze vetjes terwijl we allemaal weten dat te veel ongezond is.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.