Miljonair worden met Floris Wyers

Miljonair worden met Floris Wyers

Het programma Miljonair worden met Floris Wyers komt binnenkort uit. Om ons alvast een voorproefje te geven, gaat hij op bezoek bij multimiljonair Salar Azimi, waar hij weer eens zonder kosten een proefje van de kaviaar mag nemen. Dit gaat niet zomaar om kaviaar, maar om 100.000 euro kaviaar van Salar. 

Miljonair worden met Floris Wyers: Op bezoek bij Salar Azimi

Miljonair worden met Floris Wyers wordt als eerste opgenomen bij Salar Azimi, wie multimiljonair is met meerdere ondernemingen. Floris laat in de video ook zijn prachtige nieuwe ‘satijn roze’ auto zien. Om een beetje op te vallen, heeft hij zijn auto laten wrappen.

Daarnaast laat Floris zijn nieuwe haartransplantatie zien, want hij is nog een beetje kaal van zijn nieuwe haartransplantatie. Je zou bijna zeggen dat je kaal wordt van al dat geld zien. Over zijn nieuwe haartransplantatie heeft hij ook wat leuks te zeggen: “Bij Gordon is het ook zo goed gelukt”. Misschien was Gordon zijn inspiratie wel om een haartransplantatie te nemen. 

De kaviaar van Salar Azimi

Samen met Salar Azimi gaat hij eerst in de aflevering proeven van de 100.000 euro kaviaar. Floris neemt het hier direct ook flink van, want hij hapt de eerste hap direct naar binnen. Salar is ook zo gek om hem nog een keer kaviaar te geven, daar gaat weer 1.000 euro. Daarna gaan ze de panden van Salar langs, waar Floris niet op kan houden over “schijten”. Ik ben benieuwd of hij het hier overmorgen ook weer over gaat hebben bij Roddelpraat. 

Floris Wyers komt naar Roddelpraat

Overmorgen komt de nieuwe Roddelpraat online met de enige echt Floris Wyers. We zijn al erg enthousiast over zijn terugkomst naar Roddelpraat. Misschien komt hij om de aflevering te starten wel met een lekkere champagne aan om Jan en Dennis te leren sabreren.