Michella Kox vertelt over haar bijzondere fetish

Goedemorgen. Wij komen zojuist een TikTok tegen waarin Michella Kox vertelt over haar bijzondere fetish.

Ze vertelt bij RUMAG. namelijk openbaar dat ze ‘in haar bek gezeken’ wil worden. Dan denk je ‘wat een grof taalgebruik’, maar dat is inderdaad letterlijk hoe ze het gezegd heeft.

Het ene moment heeft ze het ook nog over het feit dat er kinderen naar kijken, maar nog geen vijf seconden later heeft ze al bedacht toch wel te willen vertellen wat haar kink is. Uhm… GOOR.

19 reacties op “Michella Kox vertelt over haar bijzondere fetish

 1. Jan Roos zegt:

  Even een huisregel voor het RP feest. Eigen drugs mag niet mee naar binnen worden genomen maar kan men bij onze huisdealer Achmedje kopen. Verder is het thema: ‘kinky’ dus kleed je daarnaar.

  6
  3
 2. Dr. Zeldenfist, transformeloog. zegt:

  De ombouw van dit subject van man naar vrouw is jammerlijk mislukt. Sorry ik was dronken bij de door mij uitgevoerde operatie.

  2
  1
 3. Mr 006 - J. R. Pro Beffer zegt:

  Mr 006 – J. R. Pro Beffer zegt:
  De naam is Mr 006, ..J. R. Pro Beffer… De schrik van iedere trouwe echtgenoot… Ik ben op een mission too wegbrengen alle lege vino and beers uit mijn garage.. Wish me goodgelukt!

  1
  2
 4. Jaques Plaque zegt:

  Op zich is het steriel. In mijn mond alleen als uitdroging het alternatief is. Is toch het lichaams afvalwater. Wat betreft kwallensteek. Lees wat en bespaar je onnodig voor pispaal spelen.

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.