Meneer van Koetlife begint aan transformatie

ketjap-manis

Na jarenlang te hebben gezwicht onder de ketjap manis-terreur van zijn ex-vrouw is het slecht gesteld met de fysieke gesteldheid van Ruben Koet. Maar het is nooit te laat om het roer om te gooien.

Op Instagram laat de ietwat corpulente Koetlife-maker weten dat hij weer is gaan fietsen. Geen fitness, geen kickboksen, geen roeibootje roeien. Nee, meneer gaat g*dverdeg*dver gewoon op een ordinaire fiets zitten. “Lang geleden dat ik op een fiets weer zat,” zet ‘ie er ook nog eens in gebrekkig Nederlands met enige trots bij.

Als je een fiets hebt, maar niemand ziet of hoort je daadwerkelijk fietsen, ben je dan eigenlijk wel een Nederlander? En met die filosofische vraag willen we dit topic graag afsluiten. Wij zijn even mayonaise inslaan.

28 reacties op “Meneer van Koetlife begint aan transformatie

  • Robert en junior zegt:

   Eem 1 ding Over het gebrekkig Nederlands kun je niet veel op aan merken dennie 🤣je ken er zelf ook wat van met je koeterwaals hahaha👊

   0
   0
 1. Lelijke boze dikke vette heks zegt:

  De volgende morgen blijkt de vrouw echter een kwaadaardige heks te zijn, die het huisje speciaal heeft gebouwd om kinderen te lokken. Ze wil de postbode vetmesten om hem daarna op te eten. Ze sluit hem op in een kooi en geeft hem goed te eten. De heks wil de kinderen houden als slaven en zij krijgen enkel kreeftenschalen te eten. De heks voelt elke dag aan de vingers van de postbode om te controleren of hij al vet genoeg is. De postbode steekt echter steeds een botje tussen de tralies door naar buiten. De heks, die niet goed kan zien, denkt hierdoor dat hij mager blijft. Na een tijdje besluit de heks het dik worden van de postbode niet langer af te wachten en ze laat de kinderen water halen met de bedoeling de postbode hierin te koken. De oven is al gestookt en de heks is inmiddels van plan om ook te duwen.

  0
  0
 2. Mr. Shownieuws zegt:

  Nu lijkt het dus echt een depressieve postbode met z’n nep-blije gezicht. Geef hem een oranje fietstas en het plaatje is compleet

  0
  0
  • Spanker zegt:

   Vraag dit even aan Henk Kasius bekend van Henk Late Night. Heeft een beetje dezelfde bouw als jij en vreet de hele dag door ketjap manis. Dat spul blijft bij hem ook tussen zn stembanden zitten, dat hoor je ook. Wel lachen.

   0
   0
  • Rogier. zegt:

   Klopt..fiets mooi, maar wat een lelluk jong zit er op…schijnt ook nog getrouwd te zijn geweest met een ongelooflijk dikke vette hobbezak die verslaafd is aan de ketchupmanis…

   0
   0
 3. Nick zegt:

  Bewegen ≠ sporten. Als je iets sport wilt noemen moet het voldoen aan een aantal aspecten. Er zijn vaste regels en iedereen kent deze. Van de basisregels kan worden afgeweken, maar er is dus wel een vaste basis.
  Er is een competitieaspect. Je moet wel kunnen winnen of een score of prestatie kunnen verbeteren.
  Je beoefent een sport voor je plezier en/of dat van de toeschouwers (en om je club, land, stad of andere spelers te ondersteunen bij de overwinning).
  De activiteit is fysiek en/of mentaal.
  Bij een competitie wil je volgens de regels winnen, en niet voor het geld of om af te vallen of om kunst te maken.

  0
  0
 4. dark0de market url zegt:

  946722 558143Cheapest player speeches and toasts, or possibly toasts. continue to be brought about real estate . during evening reception tend to be likely to just be comic, witty and therefore instructive as effectively. finest man speeches totally free 419511

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.