Melanie Suijkerbuijk (Koetlife) slaat terug

Ook bij dat lelijke dikke wijf is het bekend geworden dat onze jongens van de YouTube inkomsten zijn geknikkerd. De ex van de depressieve postbode moet er bijzonder hard om lachen en dat gunnen we dat gedrocht natuurlijk ook. Ruben heeft de hele dag geknutseld aan een plaatje met Jan’s hoofd erop. Heel origineel hoor. En Melanie deelt hem op haar Insta.

“Die het laatst lacht die lacht het best” schrijft Melanie in haar beste Nederlands. Maar liefst 153 mensen vinden haar tekst en de grap van haar ex leuk. Suijkerbuijk stuurde Jan ook nog een dreigende app: “Jij gaat je excuses aan mij aanbieden. Dat weet ik zeker.” Reactie van Jan op die app: “Je kan mijn zoute ballen zuigen. Dat weet ik zeker.” Enfin, die komen niet bij elkaar kerst vieren. Dat weet ik zeker.

29 reacties op “Melanie Suijkerbuijk (Koetlife) slaat terug

 1. Kleintje zegt:

  Het referentiekader van deze lelijke vetklep is blijkbaar dat iedereen een veel te dikke kop heeft. Daarom ook die photoshop waarbij ze de -toch al iets te dikke- kop van Jan Roos nog even wat “realistischer” (in hun realiteit althans) hebben gemaakt.

  0
  0
 2. Bipolaire cokejunk met krulletjes zegt:

  Misschien wil Suikerbuikje wel op je gezicht zitten Jan, al ben ik bang dat je dat niet gaat overleven dus weiger dat alsjeblieft al heb ik wel uit eerste hand gehoord dat dat wel je fetish is

  0
  0
 3. Pingback: Het wordt steeds moeilijker om schunnige DM's te sturen - Roddelpraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.