Melanie en Roger te boeken voor illegale feesten

In tijden van crisis moet iedereen zijn best doen om brood te verdienen. Ook Melanie Suijkerbuijk en haar verloofd Roger Kremer. Je kan ze boeken voor een helemaal te gekke ‘Drive-In Disco Show’. Ze maken van je feest een super feest en doen er ook nog “ackt.s” bij.

“En ojaaa legaal of illegaal we doen het allemaal”, staat erbij. God, wat een armoede. Sta je dan op een illegaal bedrijfsfeest met deze stumperds die het zogenaamd gezellig willen maken. Ik spring liever van het dak.

34 reacties op “Melanie en Roger te boeken voor illegale feesten

   • Robbie zegt:

    Ik word hier een beetje moei van. Ik ben een individu dat op eigen verantwoordelijkheid reageerd man. En jij reageerd op een wijvennaam dus misschien eerst eens naar jezelf kijken!!!! Nogmaals ik ben geen neukgenot of die omgekeerde N of die o met streepje!!!! Knuppel ik weet niet eens hoe ik die o met een streepje moet type ben naast analfabeet ook digibeet. Met je valse beschuldigingen bah bah haat dit zo.

    2
    7
   • Simone zegt:

    Je voelt je wel aangesproken Robbie!!!

    Wie de broek past trekke hem aan was het spreekwoord.

    Feit is dat je vriendje Nøkgedrøcht op elk artikel reageert met schijtlollige posts en dat dit onder dezelfden tien a twaalf nicks gebeurt.
    Behalve als hij naar therapie moest gaan of naar de Aldi, denk daar maar eens over na.

    6
    5
    • Robbie zegt:

     Tuurlijk voel ik me aangesproken. Lees ff je tekst terug je zegt de eerste 4 reacties terwijl ik er totaal maar echt totaal buiten sta. Dusja dan spreek je mij daar op aan toch of ben ik nou gek???? Maargoed dan nog al reageerd neukgenot 60 keer wat maakt dat uit??? Je ken toch gewoon doorscrollen toch als je het niet willezen??? Nee jij kiest voor een wijvennaam en beschuldigt mensen die er niks mee van doen hebben. En dat is best wel beschamend en je doet het nog onder een wijvennaam ook om empathie te wekken dusja maakt jou dat dan een beter mens???

     6
     2
 1. Dat lelijke dikke wijf zegt:

  Tjah als lelijk dik wijf moet je natuurlijk wel lelijk en vooral dik blijven.
  Het zal wat zijn als deze dikke zeekoe omkomt van de honger.

  9
  4
  • Dikke v dale is boos zegt:

   Wat n grammatica. Wat n extra afgang. Interpuncties, spelling grammatica controle? Een kleuter schrijft nog beter Nederlands….man man man

   2
   6
   • Dat lelijke dikke wijf zegt:

    Heerlijk dit. Iemand aanspreken op: Interpuncties, spelling grammatica controle.
    Om vervolgens zelf ’n grammatica. Wat n extra afgang.’ te schrijven!
    Had je zoveel honger dat je de De Dikke Van Dale maar hebt lopen opvreten en hierdoor je eigen tekstje niet kon controleren?

    12
    0
 2. Niels Neukerzon zegt:

  Vraagje aan de kenners.
  Als ik eens ga seksen met een lelijk dik wijf.
  Moet ik dan bang zijn dat ik mijn horloge verlies?

  En hoe gaat het dan als ik mijn pik erin wil stoppen?
  Moet ik dan eerst met een sneeuwschuiver vetrollen wegscheppen of floept hij er zo in?

  7
  7
  • Anti alles zegt:

   Als je voor de maatschappij bent, dan neuk je ook dikke wijven.
   In de juiste standjes heb je geen sneeuwschuiver nodig en floept hij er zo in. Zij zal het waarschijnlijk niet eens door hebben. Het kietelt misschien een beetje. Het is wel 1 grote waterval, houdt daar rekening mee.
   Over het algemeen is het alsof je met een boemerang in een weiland staat te gooien.
   Veel succes, hopelijk heb je er wat aan.

   3
   1
 3. Maarten zegt:

  Ik vind het ergens wel een beetje zielig voor deze mensen. Zowel Ruben, Roger als Melánie is campingvolk. Mensen die zich graag begeven op kermissen, braderieen en vlooienmarkten. Ze lijken me niet eens onaardig maar een beetje zelfspot ontbreekt volledig bij ze.

  4
  4
 4. Depressieve postbode zegt:

  Mooi dat ik dat ook hoor Jan; ze loopt dus zwart bij te klussen. Dat wordt deze maand geen envelop met alimentatie bij de emmers frietsaus die ik op de 23e moet langsbrengen.

  6
  1
 5. Dominique (heerlijke vent) zegt:

  Aanrader! Top-entertainment! En betaalbaar. Kosten waren enkel een XL verpakking peuken voor Roger en een jerrycan ketjap manis voor het Suijkerbuijkje.

  6
  1
 6. HENK Doorsnee zegt:

  Ik wil best wel betalen om haar een jerrycan ketjap manis naar binnen te werken.. en daarna halfuurtje worstelend in een ketjap manis bad… maar plaatjes draaien.. nee dat sla ik ff over…

  1
  0
 7. Carbonne zegt:

  Geweldig toch dit zijn mensen die hard werken voor hun geld, terwijl er hier kneuzen zitten die de hand ophouden en graag de eerste reactie geven op een item op Roddelpraat.

  0
  1
 8. Melanie zoutbuik zegt:

  Ik vraag me af durft Melanie wel te springen want dan zie je dat vet ook zo bewegen en dat is gênant oja en over dit stukje let,s get the party starting

  1
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.