Maxime Meiland start weer een nieuw bedrijf

Lachen was dat. Maxime Meiland (bekend van hysterisch gedrag vertonen) begon een kledinglijn (Monciel) waar niemand op zat te wachten. Reden: de kleding die ze verkocht leek verdacht veel op ontwerpen van Chinese websites. Dropshipping is a bitch.

Haar nieuwe bedrijf is gekoppeld aan het programma dat ze met haar zus (Montana) presenteert: Petit Chateau. Hierin gaan de zussen langs bij mensen die hun babykamer niet op orde kunnen krijgen. Dus als u nog Chinese troep voor de babykamer zoekt: Maxime heeft het in huis!

11 reacties op “Maxime Meiland start weer een nieuw bedrijf

 1. Frits zegt:

  Dat dit kippetje met 21 een kind gaat houden (geen anti conceptie) en ook de vader van dit kind met toch wel een schaduw opscheept(e), is een aso streek eerste klas. Maar zoals zo vaak, is het weer een buit feest voor de Renkema’s gebleken. (En het kippetje een stuk minder kippetje geworden).

  1
  0
 2. de ex van zegt:

  Stom wijf. De vader van haar eerste zwartmaken in de media waarop al die zwakzinnige fans die jongen voor rotte vis uitmaken en dan de eerste de beste volgende vent die ze in haar nest krijgt ook maar direct naaien met een zwangerschap. Weet je gelijk wat voor type het is. Goedkoop alcoholistisch mormel.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.