Entertainment

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen: Hoe erg kun je misbruik maken van je bekendheid?

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes Max Verstappen. Het Meiland telg vindt het geen enkel probleem om flink misbruik te maken van haar bekendheid. Op de een of andere manier lijkt het haar een goed idee om bij haar volgers te gaan smeken om kaartjes voor de Formule 1 race.

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes en lijkt er geen doekjes omheen te winden. Op de een of andere manier lijkt het haar een goed idee om haar volgers te misbruiken voor haar eigen voordeel. En wat is precies haar doel hiervan? Ik heb wel een idee wat ze wil bereiken.

Het lijkt er een beetje op dat Maxime vooral uit is op een uitnodiging van een groot bedrijf of een bekend persoon. Natuurlijk verwacht je ook niet heel veel anders van iemand als Maxime Meiland, maar het is wel erg laag om dit zo te proberen. Enfin, als zij graag misbruik wil maken van haar bereik dan moet ze het lekker zelf weten.

Walgelijk persoon

Maxime Meiland bedelt voor kaartjes voor de race van Max Verstappen en dit maakt haar een walgelijk persoon. We weten natuurlijk dat Maxime niks anders gewend is rijk zijn en zo gedraagt ze zich ook. Voor sommige mensen komt bekendheid met een grote tol, maar voor Maxime lijkt het alleen maar voordelen te hebben. 

Dit is niet de eerste keer dat Maxime misbruik maakt van de situatie. Ze vindt het namelijk ook normaal om meer geld te vragen voor haar rol in Chateau Meiland. Heel veel meer dan zeuren en de boel saboteren doet ze daar niet in, dus ik snap niet zo goed waarom ze hier meer geld voor moet ontvangen. 

De vriend van Maxime Meiland

Waarschijnlijk maakt de vriend van Maxime Meiland ook goed gebruik van de situatie. Maxime heeft het namelijk over kaartjes. De kans is dus groot dat ze hem ook mee wil nemen. Over misbruik maken van de situatie gesproken. Enfin, waarschijnlijk gaat Maxime toch niet veranderen. 

15 reacties

Beheerder Altwin

Ze kwam pas nog bedelen voor een gratis vakantie op ons luxe resort prinsenmeer

Joris

Ik zag haar foto’s daar ja, mooie locatie!

Tja Ling

Autoracen is al hersendodend om te doen. Laat staan te kijken. Heb het zelf aantal keer moeten doen. Met je volk, dure mensjes en de teams. Laatste was even leuk voor een keer, met name de ingenieurs. Maar gaaaaap, kijk nog liever voetbal.

Jeffrey wil wel ;)

Een nachtje samen in genoeg meisje… Mail maar

Jeffrey V.

Geloof niet dat jij weet waar je over praat nep tjinees

Hassan zonder jas an

Maak je maar geen zorgen. Mevrouw de freule heeft laatst nog een grote villa betrokken. Uiteraard boven haar stand. Aangezien de lineaire tv snel af en klaar is. En TV programma’s als die van haar al snel passe zijn. Kan ze binnen no-time haar biezen pakken.

Janheeft eenPlofkop

Ik heb best een kaartje voor haar maar dan wil ik wel dat ze me minstens 20 minuten lang liefdevol pijpt en dat ik vervolgens het gezicht van Martien mag onderblaffen. Anders ga ik gewoon lekker zelf.

DJ Govert Sweep

Ze mag met mij mee, maar dan moet ze wel het hele weekend doen alsof ze mijn vriendin is. Dus geen kinderen mee. Ik zou deze milf wel willen doen op de camping!

Floris Wyers

Maxime, ik ga graag met je mee. Heeft iemand ook een kaartje voor mij?

Trekvogel

Wat kan zij nou eigenlijk?

Trekvogel

Tot bloedens toe in d’r reet naaien bedoel je?

Beheerder Altwin

Wel oordopjes in want die meid van gillen

GodInFrankrijk

Sorry hoor maar als het gezicht van Martien volblaffen onderdeel van jou perverse fantasieën is dan ben je af

John

Lipjes getuit, borsten vooruit

Montana

Deze Maxime komt niet alleen dom over, dat is ze ook zo. Lees het interview van haar maar, en dan de passage waar de slijterij eigenaar, waar ze voor haar Tv programma stage liep. Aan het woord is. Met andere woorden. Ze heeft een IQ net als een GP kaartje. 0 dus!