Entertainment

Maxim Froger reageert op zijn losse handjes: ‘Dat blijft er wel in’

maxim froger losse handjes

Maxim Froger is nogal een heethoofd met losse handjes, dat is inmiddels duidelijk. We hebben dit kunnen zien bij Expeditie Robinson en door de verhalen die er over hem naar buiten komen. Hij reageert nu zelf ook op zijn gedrag en alle ophef die hierdoor is ontstaan.

Heethoofd Maxim Froger

Maxim Froger heeft een korte lont. In Expeditie Robinson schold hij zijn teamgenoten uit en zou hij zelfs een bondje hebben gesloten tegen de productie. Hij zou hebben geprobeerd meer eten te krijgen, of een beter bed of iets dergelijks.

In een interview vertelt hij dat hij wel van plan is om iets aan dit gedrag te doen. “Daar ga ik thuis ook nog wel wat aan doen, denk ik”, vertelt hij. “Ja, ik ben wel bezig met bepaalde dingen.” Zo is hij bijvoorbeeld aan het sporten, maar wij zouden hem eerder een cursus anger management aanraden. Hij vertelt zelf ook dat het wel iets is dat er in blijft.

Ook zou het contact met zijn broer niet goed zijn. Waar er door zijn ouders – die graag alles onder het tapijt schuiven – geroepen wordt dat ze het daar niet over willen hebben, besluit Maxim om daar wel wat over te zeggen. “Ik heb goed contact met m’n broertje. Natuurlijk, elke familie heeft wel eens wat, maar ik heb met mijn broertje gewoon heel goed contact”, vertelt hij. “Ik had hem toevallig net nog aan de lijn voordat ik hierheen kwam. Did is een heerlijke schat en de Froger-boys zijn gel, maar ik ga er verder niet op in.”

Maxim Froger reageert op zijn losse handjes: ‘Dat blijft er wel in’

We hebben allemaal het verhaal meegekregen dat Maxim Froger nogal losse handjes zou hebben tegenover zijn ex-vriendin. De politie zou hier aan te pas zijn gekomen en het zou de reden zijn van de breuk tussen de twee.

In het interview wordt hem natuurlijk ook gevraagd naar dit incident, maar daar begint zijn agressiviteit op te spelen, daar heeft hij absoluut geen zin in. “Daar ga ik helemaal niet heen. Daar ga ik niet op in. Daar ga ik niet op in, weet je, nee. Ik vind het gewoon onzin. Ik vind het niet leuk om hierop te reageren.” Snappen we ook wel, als je grote geheim naar buiten komt.

RTL Boulevard heeft geprobeerd contact op te nemen met zijn ex, maar die wil er helemaal niks mee te maken hebben en er ook niks over zeggen.

17 reacties

Rene Froger

Dat heeft hij van mij geleerd , ik sla mijn man Natasja ook regelmatig.

zPol

Tjah dat krijg je als je als verwend strontjong, heel je leven in luxe hebt gebaden en nog nooit 1 seconde zelf gewerkt nog gepresteerd. Dan word je arrogant en denkt dat je alles kunt maken. Hij komt er toch wel mee weg, Reneetje regelt het wel.

Mw. Nolle

Vroeger kon je als vrouw gewoon over straat, tot dat er mensen kwamen met oosterse invloeden. De jaren zestig van de vorige eeuw waren lang zo slecht nog niet, het wordt wel steeds donder op straat.

Mini

Is dit een transformer? Maxime is immers een wijvennaam. Transformers kr kr krrrrrrrrrrr

Bigbackcocksmatter

Een Ghanese paling van 34 centimeter en gegarandeerd een jeukende muts.

Pastoor Hendriks

Een vrouw hoort in de keuken, en regelmatig een corrigerende tik als ze het niet goed doet, heet geen mishandeling maar opvoeding.

Donny

Jij hebt die bon gepakt

Maria los da phamos

todo es culpa de los judios

Jack

Ooit kom je de verkeerde tegen en dan ga je huilen,poepvlek!

Bram

Maxim laar ons je borsten zien!

McLintock

Groot gelijk. Maar wil hem wel eens stoer zien doen tegen een man, ipv broertje, vriendinnetje of zijn mamma. Al kreeg ik billenkoek van pa, als ik grote mond gaf tegen moe. Vrij zeker dat het er niet in blijft als je het er uit slaat. Met beetje pech ga je het niet kwaadschiks leren, maar is het einde oefening. Niet dat de wereld daar wat aan mist.

Vieze Joop

Wat een zak

Vieze Joop

Alles wordt gecensureerd
Wat een blamage deze site heeft geen recht meer van bestaan

Maxim Hartman

Sjoooongejoooongejooongejoooonge. Dat Da’s toch niet normaal meer. Da’s abnormaal. Niet te geleuven.

Frans T.

Enorme arrogante rotkop heeft die gozer. Zou hem graag in elkaar timmeren. Uiteraard alleen als dit niet te veel CO2 uitstoot geeft.

Froger

Dat is geen kattenpis.

wietse en hielke

hoezo kan Buddha zelf nou losse handjes hebben, of is dat de karate buddha , ja die bestaat ook