Max Verstappen ontslagen uit het ziekenhuis

max-verstappen-crash

De coureur die nog steeds bovenaan in het kampioenschap staat boven die verschrikkelijke huilstruik van een Lewis Hamilton laat weten verder ongedeerd te zijn.

Max Verstappen, u weet wel, de coureur met die lekkere Braziliaanse vriendin, tevens ex-trofee van de Russische coureur Kyvat (klik hier voor onze fotoreportage) liet zich gisteren op het Silverstone-circuit in Groot-Brittannië meteen in de eerste ronde tegen het kontje laten tikken door Hamilton. Waarna hij met volle toeren de berm in galoppeerde. Al vanaf de start knetterde het tussen de twee coureurs, maar aan die strijd kwam dus al snel een einde.

Als pleister op de wond heeft Hamilton 10 strafseconden gekregen. Hoewel we meeleven met de man, vinden we het toch een beetje egoïstisch tegenover de mensen die hun hele zondagplanning hebben ingesteld op het kijken van de wedstrijd, enfin.

Max moest naar het ziekenhuis voor een hele batterij aan onderzoeken, maar laat op Instagram middels een selfie met Jos weten dat alles oké is. Game on, Lewis!

66 reacties op “Max Verstappen ontslagen uit het ziekenhuis

 1. BeffieBeffieBeffieee zegt:

  Idioote actie, elke blinde debiel weet dat je in die bocht niet aan de binnenkant moet zijn. Maar wat Lewis kan kan Max gelukkig ook! This means War

  4
  3
 2. Campina zegt:

  Tegenstanders ontwijken in dit soort situatie’s is niet het sterke punt van Max. Jammer van de punten. Aan de andere kant kan ik wel genieten van klappers als deze. Mooi om te zien dat zo’n rijder gewoon uitstapt uit een wrak. Verder is de Formule 1 saai.

  1
  2
 3. Chriet kietelaar zegt:

  Er schijnen Formule 1 kenners te zijn. Graag antwoord op mijn vraag. Zo’n nieuw linkervoorwiel gooien ze toch niet weg?

  1
  0
 4. Olav Drol zegt:

  Ik heb het gevoel dat dit muisje nog wel een staartje krijgt. Die rost Hamelton voor de rest van het seizoen van de baan en wordt eindelijk wereldkampioen.

  0
  0
  • Pitstraat tandenpoetser zegt:

   Marko Helmut ziet het gebeuren en is de Max een stapje voor. Hopelijke weet die falende Belg zich een beetje te beheersen.

   0
   0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.