Televisie

Max Verstappen ontslagen uit het ziekenhuis

Max Verstappen ontslagen uit het ziekenhuis

De coureur Max Verstappen staat nog steeds bovenaan in het kampioenschap, boven die verschrikkelijke huilstruik van een Lewis Hamilton laat weten verder ongedeerd te zijn.

Max Verstappen, u weet wel, de coureur met die lekkere Braziliaanse vriendin, tevens ex-trofee van de Russische coureur Kyvat (klik hier voor onze fotoreportage) liet zich gisteren op het Silverstone-circuit in Groot-Brittannië meteen in de eerste ronde tegen het kontje laten tikken door Hamilton. Waarna hij met volle toeren de berm in galoppeerde. Al vanaf de start knetterde het tussen de twee coureurs, maar aan die strijd kwam dus al snel een einde.

Als pleister op de wond heeft Hamilton 10 strafseconden gekregen. Hoewel we meeleven met de man, vinden we het toch een beetje egoïstisch tegenover de mensen die hun hele zondagplanning hebben ingesteld op het kijken van de wedstrijd, enfin.

Max moest naar het ziekenhuis voor een hele batterij aan onderzoeken, maar laat op Instagram middels een selfie met Jos weten dat alles oké is. Game on, Lewis!

Nog geen reacties