Martien Meiland is in tranen: Hij krijgt geen vergunning

Martien Meiland is in tranen

Martien Meiland is in tranen. Hij krijgt namelijk geen vergunning voor zijn nieuwe pension van de gemeente. De Meilandjes waren al een tijdje bezig met hun projectje ‘Code Rosé’, maar de gemeente heeft hier een dag voor de opening een stokje voor gestoken. Ondanks dat ze eerder al een vergunning aan hadden gevraagd voor het bouwen van het pension, hebben ze de dag van tevoren gehoord dat ze helemaal niet open mogen. Dit kregen ze dinsdag te horen…

Martien Meiland is in tranen tijdens zijn speech

Martien Meiland was helemaal in tranen tijdens zijn speech. Hij is een hele tijd bezig geweest met de bouw van zijn nieuwe pension, maar kreeg de dag voor de opening een telefoontje met slecht nieuws van de gemeente. Blijkbaar vond de gemeente het plan van het pension toch niet zo’n goed idee. De gemeente zei namelijk dat het plan van Martien tegen het bestemmingsplan is. 

Dit is een grote tegenslag voor de Meilandjes, want nu kunnen ze niet meer verder met hun nieuwe projectje. Wat doe je als dit niet meer kan? Dan schakel je natuurlijk de brandweer in. Dit dacht Martien toen hij dit telefoontje heeft gekregen. De brandweer heeft het hele pension goedgekeurd en Martien gaat toch door met de opening van het pension. Als je wilt, kun je hier nu alsnog verblijven. 

Martien heeft een nieuwe woning

Natuurlijk mag hij dit niet zomaar doen, want hier zitten wel een aantal eisen aan. Zo is het een eis van de gemeente dat er iemand in het pension gaat wonen. Martien heeft voor de komende tijd dus een nieuwe woning. Er gaat altijd iemand in het pension moeten wonen, waardoor de Meilandjes nu dus op zoek zijn naar iemand die hier kan wonen. Tot die tijd heeft Martien zich opgeofferd om in de woning te gaan wonen.