Mart Hoogkamer begaat een grote blunder

Mart Hoogkamer begaat een grote blunder

Mart Hoogkamer begaat een grote blunder. Tijdens zijn optreden in Rotterdam was hij even vergeten op welk podium hij nou eigenlijk stond. Hij wist wel dat hij in Rotterdam was, maar had even de verkeerde zaal om zich heen gezien.

Een grote blunder

Hij trad op het Luxortheater in Rotterdam, maar schreeuwde opeens: “Ahoy, zing mee!” “Ik zei: ‘Ahoy, zing mee!’ Toen kreeg ik de slappe lach. Kan gebeuren, maar de show was goed. Ik voel mijn eigen steeds beter in mijn vel. Ik zal wat vaker op Instagram te zien zijn en ik ga weer leipe shit uithalen”, aldus Mart.

Aahh, wanneer hij spreekt over zijn blunder, maakt hij van de gelegenheid gebruik door meteen wat nieuwe dingen aan te kondigen. Of, nee, geen nieuwe dingen, maar ‘leipe shit’ natuurlijk. Als hij daarmee doelt op iets wat vergelijkbaar is zijn slechte televisie-programma, kunnen we meteen stoppen met speculeren. Dat gaat namelijk verschrikkelijk worden en dat weten we allemaal.

Belofte maakt schuld

Maar Mart sluit af met: “Omdat ik zei ‘Ahoy’, moest ik mijn eigen eruit redden en heb ik maar beloofd volgend jaar weer Ahoy te doen. Daar waren de mensen helemaal enthousiast over. Dus bij deze: wij gaan volgend jaar Ahoy doen! We gaan er alles uithalen en nog het wordt nog dikker dan de afgelopen keer, geloof me.” Ach, wat leuk. Hier zitten we allemaal onwijs op te wachten. Is hij nog steeds niet uit de lucht dan? Hij weet het nog lang vol te houden op dat ene nummertje wat hij maakte.