Mark van der Molen ontkent (een beetje)

Mark vab der molen

En dat doet ie dit keer niet met volle mond. Hij bevestigt dat hij de man is die zichzelf zijn eigen proteïne voert. En hij waarschuwt mensen om geen filmpjes rond te sturen waar je jezelf in je bakkes yoghurt. Enfin, de 1 en de 3 zijn ook opeens verwisselt, want dit zou gaan om het versturen van het filmpje naar iemand van 31 en niet naar iemand van 13. Onze bronnen vertellen anders, maar als hij bewijs heeft dan zullen we dat eerdaags wel zien.

Succes met de eerste show morgen.

PS: we spraken er in de uitzending al over dat er een verklaring klaar zou liggen. Dat is dus die van hem over de vrouw van 31. Hij zag dit dus al aankomen.

WhatsApp Image 2022 06 23 at 8.49.19 AM
WhatsApp Image 2022 06 22 at 8.59.10 PM

22 reacties op “Mark van der Molen ontkent (een beetje)

 1. D Schouten zegt:

  Hmm zou die meneer mij in het gezicht kunnen spuiten na eerst samen AP te hebben gekeken?
  Ik ben moreel niet in orde waardoor ik dat soort dingen normaal vind hihi.

  21
  24
  • Hansie zegt:

   Nou ja, het één sluit het ander niet uit. Ik geloof best dat hij dit filmpje ooit naar een 31-jarige heeft gestuurd. Daar kan hij ongetwijfeld bewijs voor aanleveren maar dat zegt verder niks.
   Het is namelijk best mogelijk, zelfs aannemelijk, dat dit filmpje ook naar anderen gestuurd is. Want waarom zou je steeds een nieuwe maken als je er toch al eentje op je telefoon hebt?
   Als dit echt niet waar is, dan zal Markie aangifte doen en dan zal RP met de billen bloot moeten. Maar zolang Mark geen aangifte doet weet ik genoeg…

   9
   3
  • Timmy zegt:

   Ik neem hier volledig afstand van. Rutte napraten helpt ook niet echt je pleidooi geloofwaardigheid te geven. Vegezel het dan met de gedeelde maaltijd na de mosterd overpeinzing mbt. deepfakes….

   1
   0
 2. Bryan zegt:

  Het was een drukke week geweest op school toen er op woensdagmiddag opeens twee lesuren uitvielen en ik naar huis kon. Ik had nog geen zin, het was pas 12 uur, en ik besloot om naar het centrum te gaan. Na een tijdje te hebben rondgelopen kwam ik langs een seksshop. Ik gluurde een beetje naar binnen om te zien wat er allemaal te koop was. Opeens zag ik iemand staan die leek op de vader van een van mijn vrienden. Nee dat kan niet dacht ik. Ik keek nog een keer goed en zag toen dat het toch echt de vader van Carlo was. Ik liep naar binnen en tikte hem aan. Hij schrok zich rot toen hij mij zag. Mijn blik ging meteen naar beneden om te kijken wat voor dvd hij in zijn handen had. Ik zag de titel ‘Jonge mannen onder elkaar’. Hij keek mij aan en vroeg wat doe jij hier. Ik ben vrij zei ik.

  Hij kreeg een rood hoofd en verontschuldigde zich voor wat hij in zijn hand had en aan het bekijken was. Ik zei dat ik het niet erg vond. Vertel het alsjeblieft niet door aan Carlo en zijn moeder zei hij. Ik beloofde het, maar dan moest hij mij wel vertellen hoe lang hij dit al doet en of hij dit vaker deed. Bij die gedachte voelde ik mijn lul al groeien. Carlo’s vader stopte de dvd terug in het vak en we liepen samen de winkel uit.

  Wil je wat drinken vroeg hij en ik zei dat is goed maar de meeste cafés zijn nog dicht. Ik weet wel wat anders zei Carlo’s vader, zullen we naar de sauna gaan? Ik weet wel een goede en rustige sauna hier in de buurt. Ik stemde ermee in. We moesten ongeveer 5 min lopen en toen kwamen we bij een restaurant. Ik keek vreemd open zei: dit is toch een restaurant? Kijk maar eens goed zei de vader van Carlo en toen zag ik met grote letters ‘Sauna’ boven het restaurant staan. ‘Alleen voor mannen en op zondag gemengd, open van 11u tot 23u.’ las ik.

  We liepen naar binnen en zeiden gedag tegen de barman. Wat kan ik doen voor jullie vroeg hij en Carlo’s vader antwoordde dat we graag een rondje sauna voor twee man wilden doen. Dat is goed zei de barman, jullie hebben geen handdoeken mee neem ik aan? Uhh nee die hebben we niet, heeft u er misschien een paar voor ons? Dat kan maar dan kost het 30 euro in totaal. Carlo’s vader pakte zijn portemonnee en betaalde. De barman liet ons de kleedruimte zien en vertelde waar we waardevolle spullen kwijt konden. Wij begonnen ons om te kleden en ik stond al gauw in mijn blootje met een half slappe piemel. Ik zag dat de barman mij helemaal aan het opnemen was. Toen ik dat door kreeg en naar zijn kruis keek zag ik dat hij ook een bult in zijn broek had. De barman merkte dat ik hem betrapt had en ging weer terug naar zijn bar waar hij een beetje moeilijk heen en weer liep. Waarschijnlijk had hij last van een ernorme stijve lul.

  Eerst zouden we gaan douchen en een voetenbad nemen en daarna de stoomsauna in. Na het sporten stond ik wel vaker met andere mannen onder de douche maar met de vader van Carlo was het heel onwennig. Ik had hem wel eens in zijn zwembroek gezien maar nu stond hij helemaal naakt naast me. Hij zei dat ik hem hier wel bij zijn voornaam Paul mocht noemen. Ik zei dat is goed. Na het douchen gingen we bij het voetenbad zitten. Paul vertelde hoe het allemaal begonnen was. Dat hij veel van zijn vrouw hield en dat hij hetero was maar dat hij zich steeds meer tot jongens en mannen aangetrokken voelde. Na een kwartier besloten we de stoomsauna in te gaan. Paul vertelde me dat dit een van de lekkerste sauna’s was die hij kende, en inderdaad het was er erg lekker binnen en je kon niet veel zien. Dat was wel lekker want ik had intussen een bijna stijve piemel en daar binnen zag je gelukkig niet zoveel.

  Intussen vertelde Paul verder maar na een tijdje trok de mist een beetje op en toen zag ik dat hij terwijl met zijn pik zat te spelen. Eerst vond ik het vreemd, maar langzaam begon het bij mij ook steeds meer te jeuken en te kriebelen. Ik begon ook een beetje te wrijven en te spelen met mijn lul en hij groeide al gauw tot volle sterkte. Ik schaamde mij ook een beetje zo naast de vader van Carlo. Die zag dat en zei: ik zie dat je het ook lekker vindt, daar hoef je je niet voor te schamen hoor, dat kan hier gerust. Hij wees lachend naar zijn eigen harde paal en zei: kom maar een beetje bij me zitten.

  Verlegen deed ik wat hij zei. Paul vroeg of ik het lekker vond en ik knikte van ja. Zal ik je een beetje helpen vroeg hij en ik antwoordde ja graag. Hij begon eerst een beetje te strelen en te wrijven en gleed met zijn handen over mijn naakte lichaam. Hij trok en kneep aan mijn tepels. Ik genoot er van en kreunde zachtjes. Intussen liet hij zijn handen langzaam zakken naar mijn lul en begon hij me lekker te trekken. Na een tijdje vroeg Paul of ik eens wat onderuit wou gaan zitten want dan kon hij tussen mijn benen zitten. Hij ging op zijn knieën voor me zitten en voordat ik er erg in had nam hij mijn pik in zijn mond en begon me heerlijk te pijpen. Met zijn vingers speelde hij met mijn ballen. Ik genoot er enorm van en begon nog meer te kreunen. Ondertussen probeerde ik met mijn handen zijn pik te vinden. Paul begon nu ook aan mijn billen te zitten en kneedde deze lekker. Hij bewoog zijn vingers naar het middelpunt van mijn billen. Even later pakte hij onder de bank een potje wat daar stond en smeerde zijn vingers in waarna hij zijn wijsvinger tegen mijn kutje aanduwde. Langzaam ging hij met zijn vinger naar binnen en begon mij lekker te vingeren. Na een tijdje deed hij er een vinger bij. Eerst deed het zeer en brandde het een beetje, maar niet veel later verdween dat gevoel en maakte het plaats voor een heel geil en warm gevoel. Ik zat te kronkelen op de bank. Plotseling liet hij mijn pik uit zijn mond glijden en ging voor me staan en vroeg wil je mij ook even lekker pijpen? Ik knikte. Hij kwam naar voren toe waarbij zijn pik strak krom naar voren stond.

  Ik nam hem in mijn mond en begon er langzaam en onwennig aan te zuigen en te likken. Hij genoot er erg van en kreunde van genot. Even schoot het door me heen dat ik hier de vader van mijn vriend Carlo aan het pijpen was maar dat maakte me alleen maar geiler. Toen vroeg hij aan mij om rustig aan te doen en even later trok hij zijn pik uit mijn mond. Hij ging weer op zijn knieën zitten en begon weer aan mijn paal te likken en te zuigen. Na een tijdje zei Paul laat je maar zakken. Hij deed een condoom om zijn pik. Ik keek hoe hij het condoom afrolde en deed intussen wat hij vroeg. Ik liet mezelf langzaam van de bank afglijden naar beneden op zijn schoot. Ik voelde dat hij zijn harde pik tegen mijn kontje aanzette en langzaam de druk begon te verhogen. Hij gleed langzaam naar binnen. Af en toe stopte hij om me te laten wennen. Toen hij er bijna helemaal in zat begon hij aan mijn geile harde pik te trekken en zei tegen mij ga maar wat op en neer. Ik deed wat hij vroeg. Ooh wat is dit lekker zeg kreunde ik, wat is dit lekker. Aan de ene kant werd ik heerlijk geneukt door een harde mannenpik en aan de andere kant werd ik getrokken en voelde ik het zaad borrelen in mijn zak. Carlo’s vader rukte stevig aan mijn paal en niet veel later werd ik naar een geweldig hoogtepunt gebracht. Het zaad spoot voor mijn idee wel een meter hoog. Even daarna kwam Paul ook kreunend klaar en spoot het condoom zo vol dat zijn zaad er aan de onderkant weer uit liep.

  Hij zei dat hij eerst even moest rusten want hij voelde zijn benen niet meer. Ik zei hem dat dit erg lekker was en dat ik het best nog eens wilde doen. Maar Paul vertelde dat dat dan wel een andere keer moest omdat hij nu niet veel tijd meer had. Even later gingen we ons douchen en kleedden we ons aan. Buiten spraken we af dat we het een keer thuis gingen doen in een weekend. Toen gingen we allebei naar huis, ik naar mijn ouders en hij naar zijn vrouw en zijn zoon Carlo.

  9
  98
  • PietjePuk zegt:

   Ik denk bij zo’n zware beschuldiging dat de bewijslast bij Roddelpraat ligt en niet andersom. Jullie hebben tegenwoordig veel clickbait en verliezen geloofwaardigheid. Als je dan met zoiets komt moet je écht met meer komen dan ‘onze bron ZEGT wat anders’. Jullie zijn slecht bezig helaas.

   12
   3
 3. Spreuken zegt:

  De wijze spreuken van Salomo, de zoon van David, de koning van Israël. + Hij schreef deze spreuken op om andere mensen wijsheid te leren. Hij wilde hen daarmee opvoeden tot verstandige mensen. Zijn spreuken leren de mensen wat rechtvaardig en eerlijk is. Onverstandige mensen kunnen er verstandig van worden. Jonge mensen kunnen er kennis en wijsheid uit leren. Wijze mensen kunnen er nog wijzer van worden, en verstandige mensen nog verstandiger. Zij zullen deze spreuken en wijsheden van wijze mensen en raadgevers begrijpen.

  Maar alle wijsheid begint bij een diep ontzag voor de Heer. Wie geen ontzag heeft voor God, wil niets van wijsheid weten.

  Pas op voor slecht gezelschap
  Mijn zoon, luister naar de goede raad van je ouders.
  Doe iets met hun wijze lessen.

  Ze zijn een sieraad voor je,
  zoals een kroon op je hoofd,
  of een ketting om je hals.

  Mijn zoon, als slechte mensen tegen je zeggen:
  “Doe met ons mee!”
  laat je dan niet door hen overhalen.

  Als ze tegen je zeggen:
  “Kom mee, we gaan iemand vermoorden.
  We overvallen hem en doden hem.
  Nee, hij heeft ons helemaal niets gedaan.

  Maar we gaan hem vermoorden.
  We jagen hem de dood in.

  Want we zullen bij hem een rijke buit kunnen halen.
  We kunnen er onze huizen mee vullen!

  We zullen alles eerlijk verdelen.
  Jij krijgt je eigen deel.”

  Mijn zoon, doe dan niet met hen mee.
  Ga niet met hen het slechte pad op.

  Want ze willen graag kwaad doen.
  Ze houden ervan om te moorden.

  Het spreekwoord zegt:
  “Een vogel die het vangnet ziet hangen,
  laat zich echt niet zomaar vangen.”

  Maar zij zien het vangnet niet.
  Ze zien niet dat ze uiteindelijk zelf in de val zullen lopen.
  Ze zien niet dat het hun uiteindelijk het leven zal kosten.

  Als mensen op rijkdom loeren,
  wordt dat uiteindelijk hun dood.

  De Wijsheid roept op tot wijsheid
  De Wijsheid roept luid op de straat.
  Op de pleinen is haar stem te horen.

  Daar waar het druk is, roept zij.
  Ze roept bij de poorten van de stad:

  “Schurken, hoelang zullen jullie van het kwaad blijven houden?
  Spotters, hoelang blijven jullie God nog belachelijk maken?
  Dwazen, hoelang zullen jullie een hekel aan wijsheid blijven hebben?

  Luister naar mijn woorden!
  Ik wil mijn wijsheid over jullie uitstorten.
  Ik wil jullie vertellen wat ik weet.

  Maar toen ik jullie riep, wilden jullie niet naar me luisteren.
  Ik wilde jullie helpen, maar jullie wilden niet geholpen worden.

  Jullie wilden niet luisteren naar mijn goede raad.
  Jullie wilden niets doen met mijn waarschuwingen.

  Daarom zal ik om jullie lachen als het slecht met jullie afloopt.
  Ik zal jullie uitlachen als jullie door rampen worden getroffen.

  Want die rampen zullen aankomen als een storm.
  Jullie ondergang komt zo snel op jullie af als een wervelwind.
  Dan zullen jullie door angst overvallen worden.

  Pas als jullie in de ellende zitten, zullen jullie mij roepen.
  Maar dan zal ik niet antwoorden.
  Jullie zullen me zoeken, maar me niet vinden.

  Want jullie hebben nooit verstandig willen zijn.
  Jullie hebben nooit ontzag voor God willen hebben.

  Jullie hebben niet naar mijn goede raad geluisterd.
  Jullie hebben niets met mijn waarschuwingen gedaan.

  Daarom zullen jullie de gevolgen dragen van jullie manier van leven.
  Jullie zullen de gevolgen dragen van jullie gedrag!

  Want doordat jullie niet naar goede raad wilden luisteren,
  zullen jullie worden gedood.
  Door jullie eigen zorgeloosheid zal het slecht met jullie aflopen.

  Maar de mensen die naar mij luisteren, zullen in vrede kunnen leven.
  Er zullen hun geen rampen overkomen.”
  Wijsheid beschermt
  Mijn zoon, luister naar mijn woorden.
  Vergeet nooit wat ik je heb gezegd.

  Verlang ernaar om wijze dingen te horen.
  Verlang ernaar om verstandig te worden.

  Verlang ernaar om wijs te worden
  en verstandige dingen te kunnen zeggen.

  Zoek ernaar alsof het zilver is.
  Zoek ernaar als naar een verborgen schat.

  Want dan zul je begrijpen hoe belangrijk het is
  om diep ontzag voor de Heer te hebben.
  En je zal begrijpen hoe belangrijk het is om God te kennen.

  Want de Heer geeft wijsheid.
  Alles wat Hij zegt, is wijs en verstandig.

  Hij geeft wijsheid aan de mensen die leven zoals Hij het wil.
  Hij is een beschermend schild voor mensen die Hem gehoorzaam zijn.

  Hij zorgt ervoor dat ze rechtvaardig zijn.
  Hij beschermt zijn vrienden.

  En je zal begrijpen wat eerlijk en rechtvaardig is.
  Je zal weten hoe je op de goede weg kan blijven.

  Want als de wijsheid in je hart is gekomen
  en je ervan geniet,

  zul je jezelf kunnen beheersen.
  Je wijsheid zal je beschermen.

  Zo zul je geen verkeerde beslissingen nemen.
  Je zal niet gaan meedoen met bedriegers,

  met mensen die het slechte pad opgaan
  en verkeerde dingen doen,

  die ervan houden om slechte dingen te doen
  en genieten van hun misdadige plannen.

  Hun paden zijn krom.
  Ze lopen op dwaalwegen.

  Als de wijsheid in je hart is gekomen,
  zul je je ook niet laten verleiden door de vrouw van een ander,
  zelfs niet als ze je nog zo vleit.

  Die vrouw is ontrouw aan haar man.
  Ze houdt zich niet aan haar trouwbeloften, het verbond met haar God.

  Met haar loopt het slecht af.
  Haar manier van leven komt uit bij de dood.

  Wie naar haar toe gaat,
  komt nooit meer terug op de weg van het leven.

  Blijf dus op het rechte pad.
  Blijf bij de mensen die leven zoals God het wil.

  Want zij zullen in het land blijven wonen.
  Wie leven zoals God het wil, zullen daar altijd blijven.

  Maar de mensen die zich niets van God aantrekken,
  zullen worden gedood.
  Mensen die niet trouw aan God zijn,
  zullen uit het land worden weggerukt.
  Heb ontzag voor de Heer – dat zal je beschermen
  Mijn zoon, vergeet niet wat ik je leer.
  Bewaar in je hart wat ik je zeg.

  Dan zul je heel veel langer leven
  en zul je veel meer vrede hebben.

  Wees altijd trouw en liefdevol.
  Zorg dat je dat nooit loslaat, maar bewaar het in je hart.

  Zorg ervoor dat God en mensen blij met je zijn.

  Vertrouw met je hele hart op de Heer,
  en vertrouw niet op je eigen wijsheid.

  Overleg al je plannen met Hem.
  Dan zal Hij je leven leiden.

  Verbeeld je niet dat je heel erg wijs bent.
  Heb diep ontzag voor de Heer en blijf ver bij het kwaad vandaan.

  Dat zal goed zijn voor je ziel en je lichaam.
  Het zal goed met je gaan.

  Geef de Heer van wat je bezit.
  Geef Hem het eerste deel van je oogst.

  Dan zullen je schuren altijd vol zijn met graan,
  en je wijnpersen zullen overstromen van wijn.

  Gehoorzaam de Heer als Hij je opvoedt.
  Verzet je niet als Hij je bestraft.

  Want de Heer bestraft de mensen van wie Hij houdt.
  Ja, Hij bestraft je zoals een vader zijn zoon bestraft,
  omdat hij van hem houdt.

  Niets is méér waard dan wijsheid
  Het is heerlijk als je wijsheid vindt.
  Het is heerlijk als je verstandig wordt.

  Want dat levert méér op dan zilver.
  Wat je ermee krijgt, is beter dan goud.

  Wijsheid is meer waard dan edelstenen.
  Je kan je niets beters wensen dan wijsheid.

  Door wijsheid krijg je een lang leven,
  en ook rijkdom en eer.

  Door wijsheid zal het goed met je gaan
  en zul je vrede hebben.

  Wijsheid geeft leven aan de mensen die wijs willen worden.
  Het zal goed met je gaan als je wijs bent.

  Door wijsheid heeft de Heer de aarde gemaakt.
  Door verstand maakte Hij de hemel.

  Door zijn kennis heeft Hij land en water van elkaar gescheiden,
  en druppelen de wolken van de dauw.

  Mijn zoon, verlies de wijsheid nooit uit het oog.
  Wees altijd verstandig en denk goed na.

  Want wijsheid is een bron van leven.
  Je wijsheid zal een sieraad voor je zijn.

  Door wijsheid zul je veilig je weg door het leven gaan.
  Je zal geen domme dingen doen.

  Als je in bed ligt, hoef je nergens bang voor te zijn.
  Je zal rustig kunnen slapen.

  Je hoeft niet bang te zijn voor plotselinge rampen.
  Die overkomen alleen de mensen die zich niets van God aantrekken.

  Maar jij mag op de Heer vertrouwen.
  Hij zal je beschermen, zodat niemand je kwaad zal kunnen doen.

  Geef iedereen waar hij recht op heeft,
  voor zo ver je dat kan.

  Zeg niet tegen iemand die jou om iets vraagt:
  “Ga weg en kom morgen maar terug,” als je het nu al kan geven.

  Bedenk geen plannen om een ander kwaad te doen,
  want die ander denkt dat je bent te vertrouwen.

  Maak geen ruzie over helemaal niets,
  als de ander je niets heeft gedaan.

  Wees niet jaloers op iemand die gewelddadig is
  en word vooral niet als hij.

  Want de Heer walgt van zulke mensen.
  Maar met eerlijke mensen wil Hij omgaan.

  De vervloeking van de Heer rust op het huis van slechte mensen.
  Maar Hij zegent het huis van mensen die leven zoals Hij het wil.

  Hij wil niets te maken hebben met mensen die Hem belachelijk maken.
  Maar Hij is goed voor mensen die Hem willen gehoorzamen.

  Wijze mensen zullen worden geëerd,
  maar dwaze mensen zullen voor schut komen te staan. (lees verder)
  Niets is méér waard dan wijsheid (vervolg)
  Zonen, luister goed naar je vader. Ik voed jullie op.
  Let op wat ik zeg, zodat jullie verstandig worden.

  Want ik leer jullie goede dingen.
  Houd je aan wat ik jullie zeg.

  Toen ik zelf nog als kleine jongen bij mijn ouders woonde,

  leerde mijn vader mij:
  “Zorg dat je mijn woorden in je hart bewaart.
  Doe wat ik je zeg. Dan zal het goed met je gaan.

  Zorg dat je wijs en verstandig wordt.
  Vergeet mijn woorden niet, maar doe wat ik je heb geleerd.

  Loop niet bij de wijsheid vandaan.
  Houd van de wijsheid, want die is jouw bescherming.

  Naar wijsheid verlangen is het begin van alle wijsheid.
  Van alles wat je hebt, is wijsheid het belangrijkste.

  Heb respect voor wijsheid, dan zal jij ook respect krijgen.
  Omarm wijsheid, en je zal geëerd worden.

  Je wijsheid zal een sieraad voor je zijn,
  zoals een mooie kroon.

  Luister, mijn zoon, en geloof wat ik zeg.
  Dan zul je lang leven.

  Ik leer je hoe je wijs kan worden.
  Dan zul je op het rechte pad blijven.

  Niets zal je in de weg staan.
  Je zal geen domme dingen doen.

  Houd je aan hoe ik je heb opgevoed. Laat dat niet los.
  Houd je daaraan, want het gaat om je leven.

  Doe niet mee met oneerlijke mensen.
  Ga niet het slechte pad op.

  Blijf bij hen vandaan,
  ga niet met hen mee.

  Zij kunnen niet slapen als ze geen slechte dingen konden doen.
  Ze liggen wakker als ze niemand kwaad hebben gedaan.

  Want ze leven van het kwaad.
  Ze genieten ervan als van lekkere wijn.

  Maar het leven van goede mensen
  lijkt op het glanzen van het eerste ochtendlicht
  dat steeds helderder gaat stralen, totdat het helemaal dag is.

  Maar het leven van slechte mensen is donker.
  Ze struikelen doordat ze niet zien waar ze gaan.

  Mijn zoon, luister naar mijn woorden.
  Houd je oren open voor wat ik zeg.

  Vergeet mijn woorden nooit meer,
  maar bewaar ze diep in je hart.

  Want mijn woorden brengen je leven.
  Ze zijn genezing voor je hele lichaam.

  Bewaak je hart beter dan alle andere dingen.
  Want in je hart is de bron van het leven.

  Zorg dat je mond geen verkeerde dingen zegt
  en dat er geen leugen over je lippen komt.

  Laat je gedachten niet afdwalen naar slechte dingen.
  Kijk vastberaden recht voor je uit, naar het rechte pad.

  Zorg dat je altijd op de goede weg blijft
  en dat je altijd te vertrouwen bent.

  Wijk niet van het rechte pad af.
  Blijf ver bij het kwaad vandaan.
  Waarschuwing om trouw te zijn aan je eigen vrouw
  Mijn zoon, luister naar mijn wijsheid.
  Houd je oren open voor mijn wijze woorden.

  Dan kun je verstandig worden
  en kun je ervoor zorgen dat je verstandige dingen zegt.

  Luister: de lippen van een vrouw die de jouwe niet is,
  zijn zo zoet als honing.
  Haar woorden zijn gladder dan olie.

  Maar uiteindelijk wordt die vrouw zo bitter als gal voor je,
  zo scherp als een zwaard.

  Ze sleept je de dood in.
  Door haar kom je in het graf terecht.

  Ze wil niet dat jij het goede kiest, zodat je zal leven.
  Ze laat je verdwalen, zonder dat je het merkt.

  Mijn zonen, luister daarom naar mij.
  Doe iets met wat ik jullie zeg.

  Blijf ver bij haar vandaan.
  Kom niet in de buurt van de deur van haar huis.

  Want bij haar zul je je eer verliezen.
  Je komt in haar macht en ze zal je niet meer laten gaan.

  Dan zullen andere mensen genieten
  van alles waar jij zo hard voor hebt gewerkt.
  Want alles wat je bezit, zal in haar huis terecht komen.

  En als er tenslotte niets meer van je over is,
  zul je kreunen:

  ‘Waarom heb ik niet gedaan wat mijn vader mij heeft geleerd?
  Had ik maar naar hem geluisterd!

  Had ik maar geluisterd naar wat wijze mensen mij zeiden!
  Waarom heb ik mijn oren gesloten voor wat ze mij leerden?

  Ik heb allemaal verkeerde dingen gedaan!
  En iedereen heeft het gezien!’

  Drink liever water uit je eigen regenton.
  Drink bronwater uit je eigen bron.

  Moet jouw bron soms op straat overstromen?
  Moet jouw beek over het plein stromen?

  Je bron moet voor jou alleen zijn.
  Niet ook voor anderen.

  Laat je bron gezegend zijn.
  Wees blij met de vrouw waar je vroeger mee bent getrouwd.

  Zij is zo mooi en zo sierlijk als een hertje.
  Geniet elke keer weer met volle teugen van haar liefde.

  Waarom, mijn zoon, zou je dan afdwalen naar een andere vrouw?
  Waarom zou je een andere vrouw omarmen?

  Niets is verborgen voor de ogen van de Heer.
  Hij beoordeelt alles wat je doet.

  Slechte mensen komen ten val.
  Hun eigen slechtheid maakt dat het verkeerd met hen afloopt.

  Als ze niet willen luisteren naar wat anderen hun leren,
  verdwalen ze in hun eigen dwaasheid.
  Hun dwaasheid wordt hun dood.
  Je kunt een vers als favoriet bewaren door op het versnummer te klikken.
  Waarschuwing om niet borg te staan voor iemand anders
  Mijn zoon, stel dat je borg bent gaan staan voor iemand anders,
  en dat je hem je erewoord hebt gegeven.

  Als je zo door je eigen woorden in de val bent gelopen,
  als je gevangen bent geraakt door de beloften die je hebt gedaan,

  dan ben je in de macht gekomen van die ander!
  Mijn zoon, doe dan het volgende om je daaruit te redden.
  Ga naar die man toe en smeek hem
  om je niet aan je beloften te hoeven houden.

  Gun jezelf geen rust,
  ga niet naar bed,

  maar zorg dat je aan hem ontsnapt,
  zoals een hert ontsnapt aan de jager,
  zoals een vogel ontsnapt aan het vangnet.

  Waarschuwing tegen luiheid
  Kijk naar de mieren, luiwammes,
  kijk hoe ze leven, en leer daar iets van.

  Want ook al hebben ze geen aanvoerder, geen leider en geen koning,

  toch verzamelen ze in de zomer alvast hun eten voor de winter.
  In de oogsttijd verzamelen ze voedsel.

  Maar jij, luiwammes, hoelang blijf je nog liggen?
  Wanneer sta je eindelijk eens op?

  ‘Nog even slapen, nog even soezen,
  nog even lekker liggen met de handen achter mijn hoofd’ –

  Maar daar komt de armoede al op je af, zo snel als een hardloper.
  Gebrek overvalt je als een rover.

  Waarschuwing tegen leugenaars
  Mensen die alleen maar liegen en bedriegen,
  zijn nietsnutten en brengen alleen maar ongeluk.

  Ze knipogen veelbetekenend,
  geven elkaar seintjes met hun voeten,
  wijzen met hun vinger.

  Ze zitten vol oneerlijke en misdadige plannen.
  Ze lokken ruzies uit.

  Daarom loopt het plotseling slecht met hen af.
  In één ogenblik is er niets van hen over.

  Zeven dingen die de Heer erg vindt
  De volgende zes dingen haat de Heer,
  nee, zelfs zeven vindt Hij walgelijk:

  ogen die trots kijken, een tong die liegt,
  handen die onschuldige mensen doden,

  een hart vol kwaad,
  voeten die zich naar een misdaad haasten,

  mensen die liegen in een rechtszaak
  en mensen die ruzies uitlokken tussen vrienden.

  Waarschuwing tegen de vrouw van een ander
  Mijn zoon, luister naar de goede raad van je ouders.
  Doe iets met hun wijze lessen.

  Berg ze voor altijd op in je hart.
  Zorg ervoor dat je ze altijd bewaart.

  Laat je erdoor leiden in het leven.
  Laten ze je beschermen als je ligt te slapen.
  Laten ze je raad geven als je wakker wordt.

  Want ze wijzen je de weg door het leven.
  Ze zijn als een lamp, als een licht.

  Ze beschermen je tegen slechte vrouwen.
  Ze beschermen je tegen hun gladde praatjes.

  Zorg dat die vrouwen je niet verleiden door hun schoonheid,
  door hun verleidende blikken.

  Als je met de vrouw van een ander naar bed gaat,
  heb je straks alleen nog maar droog brood te eten.
  De vrouw van een ander kost je zelfs je leven!

  Kun je vuur in je zak stoppen,
  zonder dat je kleren in brand raken?

  Kun je op gloeiende kolen lopen,
  zonder dat je je voeten brandt?

  Zo kun je ook niet zonder gevolgen
  naar bed gaan met de vrouw van een ander.
  Want je zal schuldig zijn.

  Je mag een dief niet minachten als hij steelt omdat hij honger heeft.

  Maar als hij betrapt wordt, moet hij zevenvoudig terugbetalen.
  Het zal hem alles kosten wat hij heeft.

  Maar als je naar bed gaat met de vrouw van een ander,
  ben je een dwaas.
  Want het zal slecht met je aflopen.

  Schade en schande zullen het gevolg zijn.
  Je zal voor altijd bespot worden.

  De jaloersheid van haar man is als een vernietigend vuur.
  Op de dag dat hij wraak op je komt nemen, kent hij geen genade.

  Je kan het op geen enkele manier meer goed met hem maken.
  Hij zal het je niet vergeven,
  al bied je hem nog zulke grote geschenken aan. (lees verder)

  8
  53
  • scroll zegt:

   wel nuttig af en toe, zo’n kilometer lange tekst: kijken of de muisscroll het nog goed doet, ja dus.

   6
   0
  • Stefan zegt:

   Ik mag markie wel hij maakt goeie content op YouTube. Ik geloof dit verhaal echt niet, hij een pedofiel is wel heel snel gezegd eerst bewijzen dan leveren.

   0
   1
 4. kontsekslover zegt:

  Dat het filmpje naar een kind van 13 is gestuurd door deze man heeft Jan dus weer uit zijn vadsige duim gezogen. Er is geen enkel bewijs voor. Hier wordt dus een onschuldige man tot pedofiel bestempelt door Jan. Niet zo netjes.

  20
  15
 5. PietjePuk zegt:

  Even serieus nu: wat voor randdebielen zitten hier die wakgelijke ellenlange comments te plaatsen. En krijgen hier een podium van Jan en Dennis. Is dit het nieuwe clubhonk van ‘Martijn’?

  2
  2
 6. Jan de Hoop zegt:

  Wat een droge bek heeft die gozer. Misschien moet ie weer wat zaad slikken. Gore “bn’ers” bah. Trouwens, jullie kunnen wel een moderator gebruiken. Wat een bende in deze comments

  2
  1

Reacties zijn gesloten.