Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk

Een drankprobleem is pas een drankprobleem als de drank een probleem wordt. En dus kunnen we nu stellen dat Mark Baanders, alias Slijptol, een drankprobleem heeft. Half zat zat ie bij Humberto te vertellen wat een waanzinnige journalist hij wel niet is. Als dat al niet genoeg een dronkenmans verhaal is deed hij dat ook nog eens schreeuwend. Enfin, het was weer niet om aan te zien.

Hij heeft wel de ballen om op moeilijke situaties af te stappen tijdens interviews, liet hij lallend weten. Een sneer naar de twee andere straatinterviewers die daar zaten. Dat Slijpie zo mans was kwam weer eens door zijn gezuip. Hij zat namelijk in de middag voor de uitzending nog flink te kantelen in Parijs.

Blijkbaar heel normaal om bezopen op de buis te komen schreeuwen waarom jij zo fantastisch bent. Alleen het was op social media nou niet echt een fanclub van Mark. Het is te hopen dat Dominique Weesie (walgelijke man) vroeg lag te slapen, anders wordt het naast de AA ook de WW voor hem.

Wat wel nieuws is is dat Slijptol samen met dat kindvrouwtje van De Telegraaf TV het programma ‘Onrecht’ gaat maken voor die k*tomroep van een PowNed. Deze Michelle Marlene is een dertien in een dozijn type, niks mis mee en ook niks leuks aan. Het is te hopen voor haar dat ze van een borrel houdt.

34 reacties op “Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk

 1. Maarten zegt:

  Kap eens met Slijptol af te kraken, wie dit achterlijke stuk ook heeft geschreven! Deze man is groot fan van het programma, heeft het samen met Dennis gebracht, complimenteert jullie met de actie voor Lorenzo en dan zo’n k*t artikel over hem plaatsen. Nodig hem liever weer eens een keer uit.

  16
  5
  • Dr. Prof. Ka Yan Lam zegt:

   Rustig Maarten , rustig….Denk om je hart. Ik wil je niet op mijn operatietafel zien liggen de komende tijd.
   Daarnaast had Slijpie niet veel te melden ( zoals hij bijna nooit echt te wat melden heeft of grappig is ) de keren dat hij bij Roddelpraat zat en kan die een voorbeeld nemen aan Jan. Grappig als hij sjikker is en niet super irritant.

   7
   4
  • Crackie zegt:

   Ach slijpie moet ook wel tegen deze satire kunnen. Hij zat er tenslotte wel als een dronkenlap bij. Hoop hem idd snel weer te zien in een aflevering

   3
   0
 2. FRK zegt:

  Wat een mazzel dat die slijppot weg is bij roddelpraat. Dit hat idd niets geworden zoals Jan al opperde. Slappe meeloper die Slijptol wil zo ze vrijheid opgeven Die bangepoeper
  Dennis maakte juiste keus . Weg met die hese gek

  3
  2
 3. Dry_Patty zegt:

  Die Mark heeft zn momenten, maar die humberto!! Wat een smerige tallentloze zak hooi is dat, die moet gvd direct van de buis met zn vieze gladde kuttekop!!

  6
  2
 4. Mama zegt:

  Die Baanders is toch niet opgestaan van dat terras voor dat Humberto programma. Wat heb ik toch een ruggegraatloze klaploper uitgepoept.

  2
  1
 5. Powhater zegt:

  Sorry boys maar het is gewoon logisch om Mark af en toe af te branden. Hij heeft geen probleem om vieze klusjes uit te voeren voor PowNed, zolang hij maar betaald krijgt. Die man heeft geen eer of waardigheid.

  1
  0
 6. Snuffelaars zegt:

  De meeste problemen lossen vanzelf op. Baanders is aardig op weg. Leuk dat we dat zo intiem mogen aanschouwen op den sociale media. Voor het te laat is moet er snel duidelijkheid komen wie binnenkort in het rosarium moet gaan staan schreeuwen als Chupo weer eens loops is.

  0
  0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.