Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk

Slijptol vast in Zuid-Afrika

Een drankprobleem is pas een drankprobleem als de drank een probleem wordt. En dus kunnen we nu stellen dat Mark Baanders, alias Slijptol, een drankprobleem heeft. Half zat zat ie bij Humberto te vertellen wat een waanzinnige journalist hij wel niet is. Als dat al niet genoeg een dronkenmans verhaal is deed hij dat ook nog eens schreeuwend. Enfin, het was weer niet om aan te zien.

Hij heeft wel de ballen om op moeilijke situaties af te stappen tijdens interviews, liet hij lallend weten. Een sneer naar de twee andere straatinterviewers die daar zaten. Dat Slijpie zo mans was kwam weer eens door zijn gezuip. Hij zat namelijk in de middag voor de uitzending nog flink te kantelen in Parijs.

WhatsApp Image 2021 07 20 at 23.18.37
Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk 5

Blijkbaar heel normaal om bezopen op de buis te komen schreeuwen waarom jij zo fantastisch bent. Alleen het was op social media nou niet echt een fanclub van Mark. Het is te hopen dat Dominique Weesie (walgelijke man) vroeg lag te slapen, anders wordt het naast de AA ook de WW voor hem.

WhatsApp Image 2021 07 20 at 23.16.38
Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk 6

Wat wel nieuws is is dat Slijptol samen met dat kindvrouwtje van De Telegraaf TV het programma ‘Onrecht’ gaat maken voor die k*tomroep van een PowNed. Deze Michelle Marlene is een dertien in een dozijn type, niks mis mee en ook niks leuks aan. Het is te hopen voor haar dat ze van een borrel houdt.

WhatsApp Image 2021 07 21 at 11.45.12
Mark Baanders bij Humberto helemaal zichzelf: verschrikkelijk 7