Uit eerste hand

Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn

Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn

Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn, dit laat ze weten in een TikTok. Ze reageerde op een comment die iemand onder een video had geplaatst: “Hoezo upload je niet meer op Youtube?”. Hierop geeft Marije een pleidooi dat ze niet meer relevant is en dat zelfs mensen op straat niet meer weten wie ze is. 

Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn: “Ik weet dat het een probleem is”

Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn, maar ze weet zelf dat het een probleem is. Ze laat namelijk weten dat ze met een hele hoop andere dingen bezig is, in plaats van Youtube. Daarom zou ze op dit moment niet zoveel uploaden. Ze werd alleen met haar neus op de feiten gedrukt, toen ze een groepje meiden op straat tegen kwam. 

Het groepje meiden riepen wat naar Marije, waarop een meisje vroeg “Ben jij niet Marije Zuurveld?” Marije antwoorden natuurlijk met “Ja”, maar de andere dames die erbij waren hadden geen enkel idee wie ze was. Een andere dame schreeuwde namelijk over straat heen: “Wie is zij?”. Marije Zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn, omdat dit groepje haar niet herkende. 

Marije Zuurveld was niet uitgenodigd voor Ibiza

Maar hierbij hield de pijnlijke ervaring voor Marije niet op, want Marije zuurveld was niet uitgenodigd om naar Ibiza toe te gaan. De dame in kwestie vroeg aan Marije “Moet jij niet op Ibiza zitten? Alle influencers zitten op dit moment toch op Ibiza?”.

Marije vertelt zelf in de TikTok dat dit het moment was dat ze er achter kwam: “Ik ben niet meer relevant”. Marije zuurveld geeft toe niet meer relevant te zijn, maar ze lijkt er wel echt moeite mee te hebben. Ze vertelt namelijk dat ze dit een zeer pijnlijke ervaring vond.

View post on TikTok

Nog geen reacties