Entertainment

Marco Borsato vertoonde eerder al vreemd gedrag: ‘Zwarte kant’

marco borsato

Al ruim twee jaar horen we amper wat van Marco Borsato, soms horen we via via dat het niet goed met hem gaat, maar daar blijft het bij. Het nieuws over hem kwam als donderslag bij heldere hemel, maar niet voor iedereen was het nieuws zo verrassend.

Marco Borsato aantijgingen

Marco Borsato leek altijd de lieverd onder de bekende Nederlanders, maar niks is minder waar gebleken. Na alle beschuldigingen aan het adres van Marco, leeft hij een redelijk ‘anoniem’ bestaan. Hij houdt zich afwezig op social media en ook op tv is Marco sinds de hele heisa begon, niet meer gezien. De kinderen van Marco hebben zich nog wel uitgesproken over de situatie van hun vader. Het rare gedrag van Marco viel een regisseur al langere tijd geleden op.

Marco Borsato vertoonde vreemd gedrag: ‘Zwarte kant’

In de deze week verschenen biografie over Theo van Gogh, ‘De Bolle Gogh’ worden niet alléén onthullingen gedaan over Theo, maar ook Marco Borsato komt hierin voor, aldus Story. Vlak voor zijn dood heeft Theo vier videoclips van Marco geregisseerd. Theo legde hem vier bizarre scenario’s voor en tot Theo zijn grote verbazing zei Marco op ieder idee, ja. Eén van deze ‘bizarre’ scenario’s ging over ‘het’ doen met bejaarden. Ook hier heeft Marco dus ‘ja’ tegen gezegd.

Theo vond het gedrag van Marco dermate vreemd dat hij dit heeft laten weten aan zijn zakenpartner; Doesjka. ”Er is iets met die Borsato”, vertelde hij haar. “Hij heeft een zwarte kant en ik weet niet wat die kant is; hij laat het niet zien, op geen enkel moment.” Helaas kan er niet meer worden gevraagd, wat Theo hier exact mee bedoelde. Al is er wellicht het een en ander duidelijk geworden de laatste jaren. Marco wordt vervolgd voor ontucht met een minderjarig meisje.

Dit alles is vooraf uitstekend doorzien door Theo. Hoewel hij niet meer onder ons is, heeft hij toch zijn gelijk weten te halen wat betreft het ‘vreemde’ gedrag van Borsato.

10 reacties

Carlo Boszhard

ik zelf ga ook door een zwarte periode momenteel
ik heb geen hamster meer over en niemand wil me er een lenen of verkopen

Pieterman d'Hond

Ik kijk er niet raar van op als deze commence niet geplaatst wordt.

Dat maakt reageren overbodig.
En dat maakt deze website nutteloos. Immers.
Alles wat hier met spelfouten wordt gepubliceerd staat ook op medacourant. En daar wordt gewoon goed Nederlands geschreven!

OJ Rimson

Plien pleuren jij en al je pesudoniemen fijn op van de site . De reden dat je commances niet worden geplaatst is omdat niemand je mag .

Peter

Waar is mijn commands gebleven?

Lucas ten Have

Hier zijn geen vier bizarre scenario’s voor nodig.

Comments worden niet geplaatst lees ik.

Johnny van de Pillen

Als Marco mij eventjes belt dan laten we al die aanklachten stilletjes verdwijnen. Het kost ongeveer vijfduizend per getuige maar dan ben je er wel voorgoed vanaf.

Mislintat hater

Kryptonite, GNBL, WijZijndebeste123, WantAmsterdam en Oxxer.

VREES ME

Choco Prince

Komt wel dichtbij zo: Mijn speklapjes hadden vandaag ook een zwarte kant.

Natnek

En wie verzon die ‘rare’ scenario’s dan? D’un Theo?
Waarom voorleggen als je verwacht dat er toch nee gezegd had moeten worden?

Borderliner

Als Theo al iets vreemds bij die man voelde geloof ik al helemaal in de schuld van Marco B. Zijn verborgen schaduw heeft een eigen leven geleden. Tijd voor lange opsluiting met dwangverpleging.