Instagram

Marco Borsato gespot met een nieuwe vriendin?

Marco Borsato gespot met een nieuwe vriendin?

De grote vraag die speelt sinds RealityFBI iets in zijn verhaal plaatste op Instagram is nu: Marco Borsato gespot met een nieuwe vriendin? Door opvallende kijkers werd hij namelijk in zijn Porsche gezien op de A9. En hij was niet alleen… Nee, nee, er zat een brunette naast hem. Wie zou dit kunnen zijn?

Leontine Ruiters (voorheen Borsato) heeft het geluk weer helemaal gevonden na een moeilijke tijd. Ze haalde een diploma waarmee ze licht kon besturen of zo iets zweverigs. En dat niet alleen. Ze leek nu in het buitenland optimaal te genieten met de meiddunnnn…

[sc name=”leontine_instagram”][/sc]

Om nog maar niet te spreken over haar nieuwe multimiljonair en overspelige nieuwe vlam: John. Leontine heeft het wiel helemaal opnieuw uitgevonden. En dat terwijl Marco’tje steeds mensen (en Nederland zelf) probeert te ontvluchten. Die arme man… Of toch niet???? Want ook hij lijkt nu aan het daten geslagen te zijn.

“Marco Borsato reed zojuist op de A9 en volgens medeweggebruikers zat er een dame naast hem”, schreef RealityFBI op zijn Instagram. Oeeehhhh… Wat spannend! Wie zou het zijn?? Of hij echt met een nieuwe liefde reed, weten we natuurlijk niet, maar Marco rijdt als het goed is in een witte Porsch Taycan Turbo S waarvan ook het kenteken wel heel erg lijkt op de auto die gespot is.

Wat vindt hij dan van de nieuwe liefde van zijn ex-vrouw Leontine? “Leontine is heel erg blij dat er door de kinderen goed op gereageerd is, ook door Marco”, liet Anouk Smulders aan Shownieuws weten. Anouk Smulders had Leontine uitgebreid over de kwestie gesproken. Ze gingen immers ook samen op vakantie (zoals hierboven te zien was).

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties