Marco Borsato draagt zijn trouwring weer

Marco Borsato gespot met een nieuwe vriendin?

Alweer zo’n tien maanden geleden werd de zanger gespot zonder trouwring, maar nu: Marco Borsato draagt zijn trouwring weer.

Een bron liet toentertijd aan Story weten dat Marco, Leontine en kinderen nu allemaal familieringen dragen en hij daarom zijn trouwring niet om heeft. Je kan namelijk echt niet twee ringen dragen, of zo. Dat was dus al een beetje gek, maar nu draagt Marco zijn trouwring dus wel weer. Wat betekent dit?

Reality.FBI plaatste al eens een tekst onder een foto van Marco die gespot werd in een pizzeria met een onbekende vrouw en haar gezin. Op deze foto was al te zien dat hij zijn trouwring weer droeg. Reality.FBI schreef hierbij: “Marco oogde zenuwachtig volgens bezoekers. Omdat hij vaak om zich heen zat te kijken of hij niet gezien werd.”

En dat zenuwachtig om zich heen kijken is niet gek, aangezien de wereld al helemaal gek werd toen hij gespot was in het voetbalstadion. Wie de onbekende vrouw en het gezin was, is niet bekend. Wie weet is hij wel opnieuw getrouwd met iemand anders, wie zal het zeggen?