Marc van der Linden verlaat Nederland

Marc van der Linden nu ook historicus

Dat de voormalig royaltydeskundige van RTL Boulevard helemaal naar de getver is wisten we al. ‘Drank, drugs en pornofilms’ zou zijn biografie heten als hij nog in staat was die te schrijven. Maar dat wordt niks meer. Helemaal nu hij ons land verlaat. Op Schiphol is hij gezien in een rolstoel, totaal vermagerd met verwilderd haar.

Na zijn ontslag bij als zijn baantjes gaat het steeds slechter met hem. Maar echt veel medelijden voelen we niet met hem. Daar was ie net ff te vervelend en arrogant voor tegen ons.

WhatsApp Image 2022 04 21 at 11.28.58 AM 1

54 reacties op “Marc van der Linden verlaat Nederland

 1. Burger King zegt:

  Scoooop, ik zag net Jan Roos met wat poeder onder z’n neus. Hij was op de wc met een andere man bij de burgerking in Bergen

  38
  65
  • TEXAS BACON LOVER zegt:

   Ik heb altijd wel trek in een vers bereide Texas Bacon Burger

   Dat zijn hele dikke sappige hamburgers in Texas style: flame-grilled beef, romige mayonaise, kaas, BBQ Saus en bedekt met krokante Onion Rings en lekker veel bacon.

   Als je dit eet hoef je nooit meer die vieze quarterpounders van macdonalds, die smaken naar nat karton met harde zeentjes en het broodje is als een nat soppig sponsje.

   Lekker naar de Burger King met je vrienden en hou ook de app van Burger King in de gaten, want in ruil voor een review krijg je elke keer een gratis ijsje.
   (Wel even je kassabon bewaren!)

   Eet smakelijk!

   34
   8
  • Tim van Voorden zegt:

   Wat ik zo raar vind:
   Bij de MacDonalds kun je in verband met de Ramadan geen gebakken bacon op je Hamburger krijgen de komende tijd.

   Weet iemand hoe dat zit?
   Waarom een Amerikaans bedrijf in Nederland ineens geen spek meer doet op mijn hamburger omdat ze in het Midden-Oosten aan het vasten zijn?
   En nou is dat nog tot daaraan toe.
   Maar die moslims in Nederland die eten niet van smorgensvroeg tot savonds laat, dus daarvoor hoeven ze het ook al niet te laten.

   Ik vind het heel raar en voortaan rij ik door naar de Burgerking.

   45
   5
  • Fakenews zegt:

   Wat lul jij nou, heb net nog een dikke vette burger met bacon bij de maccie gehaald. #fakenews

   27
   2
  • Drummerboy zegt:

   Dat is alleen bij de franchise MacDonalds die in beheer bij de mohammedaanse ondernemers zijn.
   Dat zie je ook veel in de Duitse grote steden en in België, die willen hun klanten niet wegjagen en omdat 95% van de burgers daar alleen plofkippen of rundvlees vreten. Geen vark in elk geval!

   8
   3
  • Hollandaise zegt:

   ach, heb ‘ns met ’n Turks èn ’n Marokkaans meisje op terrasje bij snackbar gezeten, die beiden op mijn vraag of ze wel mochten eten wat ze daar toen aten vertelden dat als ze niet wisten wat ze aten het géén probleem was. de grap was dat ze het wèl zelf bestelden! en bij de Mac Utrecht zie je praktisch alléén maar moslims van alles vreten. want dàt doen ze en nog smerig knoeien……………….

   8
   3
 2. Kutter ziefood zegt:

  Heerlijk dit, opgerot met die behaarde bultrug. Zet zijn retourtje gelijk even om naar een enkeltje als je toch op Schiphol werkt.

  17
  9
 3. Chantalmilf zegt:

  Heb je die heerlijk gelakte teentjes van Chantal Janzen gezien? Niet normaal! De perfecte vrouw! Perfecte tieten mooie blanke huid, sexy benen en een volle ronde kont.

  19
  14
 4. KLM Cargo zegt:

  Dit incident wordt momenteel onderzocht. Vracht behoord niet via de vertrekhal ingeladen te worden

  12
  2
  • Oom Theo zegt:

   Om my wracking Gawd!!!

   Zit ik net aan de blended Scotch, te genieten in de middagzon en dan dit bericht.

   Ik moet zeggen: het komt wel dichtbij zo…

   Ik neem nog een borrel om bij te komen van de shocker..

   8
   2
 5. Tokkies zegt:

  Zijn er serieus mensen die dit interessant vinden? Wat een niveau! Dan heb je echt geen leven, druk maken om bn’ertjes.

  17
  3
 6. pater Lorenzo zegt:

  Dit is overduidelijk een man in nood, iemand die hulp nodig heeft. Iemand natrappen die op de grond ligt is mensonwaardig. Ik bid voor hem, dat is het minste wat ik kan doen.

  18
  2
 7. Robert van Amstel zegt:

  Wellicht een idee om bij die Gordon te gaan wonen ook zo’n neuroot kunnen ze met elkaar gaan spelen. Wees blij dat dergelijke figuren ons mooie land verlaten. Wie volgt misschien die centenbak van Gladys Grace misschien als dat gespuis bijelkaar

  0
  0
 8. Blijfeerlijk zegt:

  Wat een slechte publicatie, ook taalkundig rammelt het. De man is blijkbaar in slechte staat van gezondheid, de reden die hier geschreven staat is een aanname.
  Het gebrek aan fatsoen, het tekort aan enig niveau van intelligentie van de schrijvers zet me meer aan het denken dan de inhoud van het het bericht. Wanneer dit het doel is in je leven, heb je blijkbaar onderweg een afslag gemist. Maar ja, wanneer je zelf niet deugt denk je dat in een ander te herkennen 🙄

  3
  0

Reacties zijn gesloten.