Uit eerste hand

Marc van der Linden helemaal naar de getver

Marc van der Linden weer bezopen op de buis Royaltykenner Marc van der Linden weer apestoned

Zo, dat gaat snel. De ineenstorting van Marc “De laatste keer dat ik cocaïne heb gezien was in de serie Narcos. Ik gebruik geen coke, drink zelfs geen cola” van der Linden. In 2018 nog een hele hoop heisa omdat onze Jan toen al zei dat ie aan de snuif was en dat zijn baantje bij RTL Boulevard aan een zijden draadje hing, nu is hij ontslagen en zelfs opgepakt geweest.

Hij is alweer vrij hoor, maar hij zou gearresteerd zijn op verdenking van afpersing en bedreiging. Het zou me niks verbazen als dat iets te maken heeft met de pornofilmpjes die hij maakte in zijn huis en die in Roddelpraat getoond werden.

De lol is dat zijn oud-collega’s van Boulevard, waar hij zo prettig is weggegaan, hem niet kunnen bereiken. “We hebben geprobeerd om Marc van der Linden te bereiken, maar hij was niet bereikbaar voor commentaar.” Goh, zou dat er iets mee te maken hebben dat Marc helemaal naar de getver is en bij jullie programma eruit is geflikkerd?

Toch vreemd dat we nog steeds niet hebben gehoord dat 2,5 week geleden Marc van der Linden op staande voet is ontslagen bij RTL wegens een uit de hand gelopen voorliefde voor Colombiaans poeder.

— Jan Roos (@LavieJanRoos) November 22, 2018

Nog geen reacties