Uit eerste hand

Marc van der Linden fotoshopt zichzelf in een foto met koningin Elizabeth

Marc_van_der_Linden

Yv heeft het wederom voor elkaar en kwam tot de ontdekking dat Marc van der Linden zichzelf fotoshopt in een foto met koningin Elizabeth. Hij liegt in het tijdschrift Royalty kei en keihard over zijn ‘ontmoeting met haar’.

Het lijkt alsof Marc er zelf helemaal in geloofd. Zo laat hij aan Royalty weten dat hij het heel erg spannend vond. “Mijn knieën knikten toen ze de hand met de satijnen handschoen naar mij uitstak. Ik heb haar het slapste handje ooit gegeven, vrees ik”, aldus Marc.

Dit is dus écht wel HET dieptepunt van Marc van der Linden te noemen. Het is triester dan triest om jezelf te fotoshoppen in een foto met de koningin die je nooit ontmoet hebt. Om vervolgens te schrijven over een ontmoeting die nooit heeft plaatsgevonden. Hijzelf, de koningin én de achtergrond komen van drie verschillende foto’s.

Yv schrijft: “De kans dat jij de Queen hebt ontmoet is echt nihil, Marc. Dat je daarover liegt is één ding, maar een foto vervalsen als journalist zijnde…?! Echt een NO GO. Jij bent af.” Andere woorden dan dat zijn er inderdaad niet voor. Jij bent af, Marc. Eigenlijk was je dat al na alle bevindingen die wij over jou naar buiten brachten, maar na de cr*ck slaat dit echt alles.

[sc name=”roddelpraat_promo”][/sc]

KLIK HIER OM RODDELPRAAT TE STEUNEN

Nog geen reacties